Da li postoji nacin da ja iskljucim High Definition Audio, ali da ostane onaj obican, `seljacki`, `prostacki`, `stari`, zvuk ?
Ovako se sve cuje kao da je iz kanalizacije... A sto je najgore, iskljucio sam sve efekte u HD Audio Manager-u.
Na prednjoj strani kucista je takodje prikljucak, na njemu je takodje HD, samo ne znam koja je svrha tog HD-a, ne cuje se nista, samo onaj bas kao iz woofer-a i visoki kreste toliko da oci ispadaju.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Poci cu od predpostavke da imas Asus P45 maticnu plocu (P5Q ili P5Q Pro ili P5Q-E ili P5Q Deluxe...) posto one imaju taj realtek alc1200.
Ja imam Asus P5Q Pro. Kod mene se u control panel za muzicku zove Realtek HD Sound Effect Manager. Tu postoji opcija Sound effect gde se nudi efekat Environment (neki znaju da se cuju ocajno kao sto pricas ali kod mene je odabrano None), i nudi Equalizer (tu postoje nacini zvuka za pop, rock, live, i jos dosta njih a mozes i sam da se zezas sa ekvalajzerima kako ti je volja).
Ako nije ovako kod tebe objasni malo detaljnije sta se vidi i koju plocu imas ako nije jedna od ovih koje sam nabrojao.
Ne skidam drajver sa Asusovog sajta nego direktno Realtek drajvere, a posto su Realtek serveri spori kao prc obicno trazim ako je neko bacio fajl na rapidshare.
Za XP. Skini i probaj. Ja sada koristim bas taj drajver.
:: U control Panelu stoji Desktop Stereo Speakers. Zvuk u Splinter Cell-u me podseca na onaj EAX efekat, iako sam ga prethodno iskljucio u meniju igre :: :: @Panta019 :: :: Sta si ti, kako, koliko i odakle, instalirao za zvuk :: :: :: :: :: Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.