Zvucna kartica: obicna Creative Live 5.1 ili ti Sound Blaster Live Skinuo sam neka dva drajvera koja ne valjaju .... tipa kao nemam taj device ?!?! Na Xp-u je sam Windows prepoznavao karticu .... Eh sad ta Vista...
Da se ne bih cimao da skidam sve drivere redom ima li neko one prave. Hvala
evo skidam .... mada ocekujem neki odgovor od MilovajaS ... Vista je zakon kaze covek :hahahah :) *************************************************** ***************************************************
~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
Ma sve u Visti radi..............evo polio sam se benzinom...recite samo kada da upalim šibicu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: evo skidam .... mada ocekujem neki odgovor od MilovajaS ... Vista je zakon kaze covek :hahahah : :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: ::
Hehehehehehehehehe,koja je ovo po redu tema danas o nefunkcionalnosti Viste???
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: :: Ma sve u Visti radi..............evo polio sam se benzinom...recite samo kada da upalim šibicu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: evo skidam .... mada ocekujem neki odgovor od MilovajaS ... Vista je zakon kaze covek :hahahah : :: :: *************************************************** :: :: *************************************************** :: :: :: :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: :: :: ::
Pa onda da objasnim da je u pitanju Creative 5.1 Live! kartica u pitanju... U mojoj masini. Ova sugava kartica + Winamp + DFX 8.0 + BeoSound Ouverture + BeoLab 2500 + BeoLab 4000 + BeoLab 8000 + F$%#ing Vista Ultimate 32bit == zeezaanjee XD
@markopvict Posto se podsmevas tvrdnji da je Vista zakon (kad se radi o M$ OS-u) ne dam drajver =P
@ostali Jos jedan demant? Ja mislim da je vreme... `Pali` narode, Vista je zakon! XD
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.