Problem je sledeci...Posle svakog novog paljenja rachunara klizach za volume se nalazi na dnu. Nikako ne moze da zapamti prethodno podeshavanje. Radi tako vec 9 meseci, juche je reinstaliran windows i isto se ponasha. Da li je drajver u pitanju, skinuo sam najnoviji sa sajta proizvodjacha matichne ploche, ili integrisana zvuchna brlja?
:: Problem je sledeci...Posle svakog novog paljenja rachunara klizach za volume se nalazi na dnu. Nikako ne moze da zapamti prethodno podeshavanje. Radi tako vec 9 meseci, juche je reinstaliran windows i isto se ponasha. Da li je drajver u pitanju, skinuo sam najnoviji sa sajta proizvodjacha matichne ploche, ili integrisana zvuchna brlja ::
Što kaže voodoons, ako imaš tuner, potpisujem da je u njegovom softveru podešeno da kontroliše wave umesto aux, cd-in itd. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
i ja imam isti problem.kad god ukljucim racunar WAVE mi je na min i nema zvuka ! ploca je asus M2N-SLI ,ti nisi napisao koja ti je ploca ,ova ima cmi zvucnu karticu,mozda je u konfliktu sa nekim programom .mada nema nista specijalno instalirano. od dodatno hardvera (tv kartica i dr kartice )neam nista. zna li neko kako ovo da se resi?
Proverite sve aplikacije koje koristite za puštanje audio/video fajlova. Ja bih rekao da to neki od programa radi. Integrisana i drajveri su sigurni ispravni. Startujte jedan od ovih gore programa i proverite šta rade sa wave mix-om kad ih ugasite. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
Pa recimo gledas filmove u sitne sate pa smanjis volume na bs playeru ili winamp-u smanjis i to odmah deluje na wave,naravno ako ti je bas stalo uradi ovako: pojacaj i volume i wave do kraja pa upali programe audio video sve koje koristis i njima smanji volume i onda pali kontrolnu tablu da vidis koji program ti to radi,tako jedan po jedan...................
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.