Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
problemi i sa sb live
STRANA 1 OD 1
DjoleNS problemi i sa sb live 27.12.2005. 16:44 T1223

status: user
broj poruka: 4
e pa ovako... vec sam nalazio rechi o tome na netu... ali josh uvek nisam uspeo da nadjem reshenje...
znachi problem je sledeci... imam sb live 5.1. izdanje od pre 3-4 god...
kartica radi korektno jedino sa windowsovim drajverom ili onima koji se nalaze na cd-u koji sam dobio uz nju...
ako kojim sluchajem hocu neki noviji... pri instalaciji stize prijava o ne postojanju sb kartice...
tako sam trazio i naishao na neke starije drajvere koji uspevaju da vide karticu ali kad se instaliraju daju zvuk bez basa... znachi sve fino radi samo vufer cuti....
zna neko neshto?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mirza Moguce resenje 30.12.2005. 03:40 #3571

broj poruka: 115

Idi na https://www.kxproject.com i skini KX Drivere koji odgovaraju za dosta vrsta SB Live-ova i Audigy-ja. To bi trebalo da resi problem i bice dosta kvalitiniji zvuk u odnosu na Creative drivere!
Intelkill Lažne serije SB Live! 29.03.2006. 10:39 #5234

broj poruka: 3

Proveri koju oznaku SB0XXXX ima tvoj zvučna karta. Samo one koje ima na popisu na sajtu od Creativa rade s orginalnim novim drajverima. Imao sam isti problem i prodao sam kartu. Kupujem jedino one koje dolaze u retail paketu jer ove ostale su 90% od nekih šanerskih preduzeća koja su iscimala licencu od creativa za neke svoje serije pa ono što ne valja daju na tržište naših zemalja kao jeftine varijante.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs