Znaci trebaju mi slusalice za online igranje i konferencije. Bitno mi je da mikrofon dobro hvata i da moze da se savija kabl na kome on stoji.Pozeljno je da ima potenciometar i mute(za mikrofon) na kablu. Predlozite nesto kvalitetnije, jer ne bih da kupujem vise puta istu stvar. Cena nije bitna, prednost za udobne sa uravnotezenim zvukom. Ako neko ima neki zanimljiv link sa review-om ili slicnom temom neka posalje. Hvala. Go Go Go !!!
Po meni lepsi zvuk i udobnost imaju Altec Lansing AHS20 (ili slcina model njima, sada nisu kao nekda sto su bile). Ovaj Genius je robustan, malo greje usi, zvuk je dobar ali ne odlican i izdzljive su (platneni/prteni oblozeni kablovi, mikrofon tipa zmijske metalne krljusti, vestacka koza i vece nausnice, potenciometar, duzina 2m, celicni ram)
Ako ti cena nije bitna onda jedino i iskljucivo SAITEK Cyborg 5.1. Ima sve sto si nabrojao a i vise. Vidi na web-u. Kupio sam ih pre mesec dana i vrede svaki dati dinar.
Neces ih ni naci na netu. Imas i model Saitek Impact Communication, slican onom Genius za 10e. Saitek je dobar i povoljan. Jedini ko ih ima je CompDesk u Tadeusa Koscuska 72a, 011 29-207-86
- A N G E L -
:: Aj baci link firme gde si kupio il adresu.. :: Go Go Go !! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.