Poštovani forumaši, kakva su vaša mišljenja o gore navedenim zvučnicima?? uzeo bih i creative x-fi muzic za njih.. Zvučnici mi trebaju za muziku, filmove ...
p.s. Trenuto imam Genius sw 5,1 suround 120 w drvene ( nisu nešto ).. Da li se isplati kupovati navedeni Logitehc, tj. da li je velika razlika u kvalitetu zvuka pogotovu u muzici???
Mislim da ne vredi 150e razlike. Ipak kad bi sebi sad kupovao 5.1 zvučnike, ušli bi u uži izbor sigurno do 200e. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Našao sam ih za 135 eura, ionako sam obećao šveci da cu joj pokloniti moje, tako da spajam lepo i korisno.. Generalno me interesuje da li ću s Logitech dobiti bolji zvuk u odnosu na Genius .. Ako je tako onda bih uzeo g51, ako ne, uzeću šveci Logitech x -540 i zadržacu Genius.. Dilema.. Pomagajte ljudi. :)
Logitech G51 su stvarno dobri... nisam verovao da tako jeftino mogu da se nabave... ima ih za 100 evra, kupio sam ih bas preko oglasa... Muzika je vrh na njima,a igrice kao da si u njima i dosta su glasni... :)
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.