Imam problem sa zvukom, tj zvuk mi prekida i usporava kada kucam nesto na tastaturi u prilicno u svakoj situaciji gde je potrebna tastatura. E, ali kada kucam nesto u Firefox-u, na primer, odgovaram na neki post ili sl, tada nista. Zvucna je Realtek HD ALC662, skinuo i najnovije Vista drajvere, sve lepo podesio, proveravao da nema neki sukob sa zvucnom... sve ok a zeza.
Da li je neko imao slicnih problema? Za Realtek mi je poznato da hoce da pobesni kada mu nesto ne odgovara, ali mi se ovako nesto prvi put desava.
Maticna je Biostar TA780G, ako je od neke koristi ovaj podatak
Nije nemoguce da je pocela da crkava, ali ne bih rekao jer sve radi najnormalnije, muzika, podesavanja, drajveri prepoznaju sve iz prve.... probao sam skoro sve sem spdif-a, i zvucna radi ok.
Jos uvek nema novog BIOS-a na sajtu Biostara
Cackacu jos malo sa podesavanjima, nesto mora da izadje na povrsinu.....
Pazi ovako! Prvo proveri da li ti je HDD `slucajno` otisao u PIO mode... To se desava XP-u... Samo to ovjasnjava zasto ti u VISTA-i sve `leti`... Ako je HDD u PIO mode-u onda uninstall tu granu i restart...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.