ello chaps ^^ Planiram da pazrim slusalice prevashodno namenjene za CS i slusanje Ambijentalne i Metal muzike .D
pa me zanima na sta treba da obratim paznju pri qpovini,znaci tipa kolika treba da je ulazna impedansa,sensitivnost,raspon frekvencije itd...neke optimalne vrednosti kolike su.
Ako neko ima neke 5.1 Sraund ili neke druge sluske da predloz unapred zahvaljujem
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber rampaGe. Dusan D.
Pri kupovini gledaš na frekventni odziv. Od 10 (20) do najmanje 20.000 Hz. Zatim na harmonijsko izobličenje, što manje to bolje.
Za muziku su najbolje Sennheiser. Imaš modele HD 600 i HD 650 sa sjajnim karakteristikama. Cena 3.000 i 3.300. Najbolje je da poneseš dva CD-a, jedan sa ambijentalnom a drugi sa Heavy metal muzikom, i da na licu mesta proveriš koje ti odgovaraju. Nisu loše ni KOSS, ali njih ne možeš da čuješ, pošto su u glupom zatvorenom plastičnom pakovanju.
Ja ti imam Altec Lansing AHP 712, dobio sam ih na poklon odlicno me sluze, Saitek Cyborg slusalice su odlicne oko 70 evra su bile pre jedno 3-4 meseca koliko su sad ne znam, imas neke Logitech sa procesorom u kablu ili uzmi Sennheiser kao sto ti kaze rasha44, i vidi sam sta ti najvise odgovara, i da predji na Basshunter-a!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.