Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Gde kupiti HI-FI zvucne kutije(valjda se tako kaze) bez drajvera
STRANA 1 OD 1
slavkobg Gde kupiti HI-FI zvucne kutije(valjda se tako kaze) bez drajvera 22.08.2008. 10:44 T11571

status: user
broj poruka: 117
Znaci prazne.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE ... 22.08.2008. 11:38 #67388

broj poruka: 5710
Pogledaj u Carli Caplina 33, 4audio

Ako ne, moj kum je radio namenske kutije po nacrtima, profesionalno, pa kontaktiraj njega na 064 164-6397 ili marko.cancarevic@gmail.com

- A N G E L -

JocaBg Prazne kutije za zvucnike... 22.08.2008. 11:45 #67389

broj poruka: 2
Imam ja neke prazne kutije...za 8` bas i visokotonac...od 3mm medijapana su napravljene i furnirane...pa ako te zanimaju...javi se... 397-38-34 ili 064/123-29-37

Pozdrav...Joca

JocaBg ++ 22.08.2008. 11:46 #67390

broj poruka: 2
greska...od 3cm debelog medijapana su napravljene...

gile23 ... 22.08.2008. 12:04 #67392

broj poruka: 9121
Cekaj, jel to ono sto kosta 500+ evra, to ces veoma tesko naci u Srbiji, neki covek mi je pricao da je pre neku godinu bio cak sajam tih kutija u BG, nisam siguran u kom hotelu ili je Continental ili Hyatt, nisam siguran!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj 123 22.08.2008. 13:12 #67395

broj poruka: 2236
Posto nisi naveo koliko komada ili pari kutija ti treba, ni kolika ti zapremina kutije treba, ni od kog materijala, ni za koje, kakve i kolike zvucnike, mogu samo da ti kazem da se malo prosetas po gradu, iako je 35 stepeni ©elzijusa i odvratno je-sad sam bio, pa priupitaj prodavce na koje naletis o tome sta te zanima. Moj savet ti je da ne verujes nijednom prodavcu, vec da trazis samo i jedino ono sto ti treba, sto u stvari ti hoces i zasta si se iscimao da dodjes. Dakle, iskljuci iz obzira bilo kakve jeftinije alternative koje ti ponude.

Na kraju te setnje ili voznje, svakako idi do nekoliko stolara koji se time bave pa pitaj, posto ce te kostati verovatno 2 puta jeftinije nego u radnji, osim ako ne volis da placas nalepnice i logoe vise od proverenog kvaliteta i garancije.

Mislim da se ovih dana ne mogu naci u bilo kojoj prodavnici u Beogradu bilo koje zvucne kutije od drveta debljeg od 1inch, odnosno 2.54cm, ali nisam 100% siguran, ne pratim to, secam se samo da sam vise od dva meseca trazio neki javor za policu i da nisam naisao ni na sta deblje od toga.

Pozdrav.

Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
slavkobg Hvala svima. 22.08.2008. 16:43 #67405

broj poruka: 117
A posebno Slavuju na poduzem teksti i savetu.Nasao sam dobrog stolara.

misa Imam ja Sony kutije... 22.08.2008. 20:24 #67409

status: admin
broj poruka: 876

... sa sve sunđerima, postoljima za zvučnike, drvene, itd... pa ako si zainteresovan javi se na mail.

pozdrav...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs