Imam ja neke prazne kutije...za 8` bas i visokotonac...od 3mm medijapana su napravljene i furnirane...pa ako te zanimaju...javi se... 397-38-34 ili 064/123-29-37
Cekaj, jel to ono sto kosta 500+ evra, to ces veoma tesko naci u Srbiji, neki covek mi je pricao da je pre neku godinu bio cak sajam tih kutija u BG, nisam siguran u kom hotelu ili je Continental ili Hyatt, nisam siguran!!!
Na kraju te setnje ili voznje, svakako idi do nekoliko stolara koji se time bave pa pitaj, posto ce te kostati verovatno 2 puta jeftinije nego u radnji, osim ako ne volis da placas nalepnice i logoe vise od proverenog kvaliteta i garancije.
Mislim da se ovih dana ne mogu naci u bilo kojoj prodavnici u Beogradu bilo koje zvucne kutije od drveta debljeg od 1inch, odnosno 2.54cm, ali nisam 100% siguran, ne pratim to, secam se samo da sam vise od dva meseca trazio neki javor za policu i da nisam naisao ni na sta deblje od toga.
Pozdrav.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.