Moze li mi neko reci ako je upoznat ili je imao slican problem.U winampu mi neke pesme seckaju tj. ne mogu da se reprodukuju kako treba.Veci deo pesama mi pici.Ali neke kao npr. pustim Toto ili Gipsy kings i zvuk mi secka strasno za usi.A kad ih pustim u Windows media playeru sve ide ko po loju.Instlirao sam najnoviji Winamp i Musicmatchbox i starije winampe ali ista situcija.
Rešenje može vrlo lako da bude promena sound outputa, tj. u Winampu promeni sa Wave output u preferances na tvoju zvučnu kartu ili directsound something or other. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Znam za to pogledao sam to je po default-u u winampu direct sound.Meni Winamp radi ali nece da pusti odredjene pesme koje je pre pustao i dalje ne znam u cemu je tu problem.
Razumem brateeee. FFdshow nije sa video dekoder, u novijim verzijama, ko ne gleda šta je štiklirano u novim K-Lite Codec Packovima.....ostaće da ffdshow dekoduje audio. Mene je to zajebavalo.
Ne sme da ima veze koji je bit rate, i Pentium I ne sme da se zbuni.
Sve ti je jasno ali bax 2003 mi je preporucio odlican program.Besplata + dobar skoro kao Winamp.Jedina mana je sto nema opciju stavljanje pesme iza one koja je u toku.Move after current.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.