Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Koji zvucnici sa woofer-om za auto ili PC zvucnici sa 9V ili 12V ispravljacem!
STRANA 1 OD 1
operator Koji zvucnici sa woofer-om za auto ili PC zvucnici sa 9V ili 12V ispravljacem! 16.08.2008. 19:48 T11480

status: user
broj poruka: 4266
Koji woofer da uzmem za auto ili da uzmem nesto sto ima pristojan zvuk ili da uzmem visokotonce posebno?
Posto je ovo oblast gde sam najslabiji svaki predlog bi bio dobrodosao ili sistem `uradi sam` predlog.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 16.08.2008. 20:13 #66469

broj poruka: 12796
Promasio si sajt...
Idi na fandjo forum, bolje ce te uputiti...

operator c,c,c 16.08.2008. 20:41 #66472

broj poruka: 4266
U to nesumnjam. I hvala na predlogu.
Nisam dobio nikakve predloge koji su mi bili imalo zadovoljavajuci, a bitno mi je bilo da nadjem u Novom Sadu, a ne da se zezam po BG-u, jer onda nebi ispalo 100 eura vec oko 200 jevreja, ako racunam koliko bi me izaslo da potrosim dan u Beogradu i da se smaram od prodavnice do prodavnice. Interesovalo me je nesto jednostavno(ameaterski), a ne profesionalno. Nedajem puno na dozivljaj u automobilu jer malo provodim u njemu. A i ovako to mi treba za prijatelja koji je kratak sa kesom, pa......
Dakle sta se moze uraditi do 80-100 jevreja?

XXXL Nije dovoljan samo woofer 16.08.2008. 20:42 #66473

broj poruka: 537
Zavisi sta bi ti da imas u kolima i na kraju krajeva koja kola vozis tj. da li je limuzina, hatchback, karavan .. .

Moras da znas i kakav zvuk ocekujes tj. sta volis... da li volis dubok (i malo neprecizan bass) ili plitak i precizan bass. Kakvu muziku bi slusao ? (sve izmedju ove dve ocpije ume da kosta prilicno :) ).

Takodje, moras da znas da li zelis da uzivas u zvuku sa sto vernijom slikom zvuka ili hoces nesto pozersko sto moze samo da gruva i da te cuju 5 ulica dalje.

Jedinica u kolima (cd/dvd plejer) ne moze da `potera` woofer tako da je bitno i da imas pojacalo koje moze sve da isprati adekvatno.

Prevedeno u evrice, bez 300e se ne nadaj kvalitetu (i to osnovnom). Daj malo informacija pa mozda neko moze da pomogne/posavetuje :)
XXXL Bio si brzi :) 16.08.2008. 20:48 #66474

broj poruka: 537
Za te pare hmm... novo - nista!

Za te pare mozes da uzmes pristojan polovan woofer i nista vise :) (znaci bez pojacala, a to nece raditi onda).

Mada, imam predlog (i to iz iskustva). Probaj da nadjes na nekom otpadu u NS Opel Vectru 2.5 V6, one fabricki imaju extra muziku (10 zvucnika,2x3 napred i 2x2 nazad) a verujem da ti nece naplatiti vise od 10-20e za sve zvucnike sto je, veruj mi, dzaba za taj kvalitet. I za ostatak para kupi neko mrshavo pojacalo (koje ce biti i vise nego dovoljno da tera ove zvucnike) i imaces cistiji i kvalitetniji zvuk nego sa bilo kojom drugom kombinacijom.
gman nadji nekog elektronicara 17.08.2008. 17:01 #66552

broj poruka: 1111
ako ne znas sam, da ti preuredi napajanje da sljaka na tolikom naponu koji je tebi potreban
ili kupis ono napajanje koje daje na izlazu 220v, a ulaz je tih 9v ili 12v, a ukljucujes na upaljac
i naravno kupis neki standardan, tj. sistem koji je indoor, i koji sljaka na 220v

a, valjda sam ti pomogao
mogao bih ti ja to sve odraditi, ali nisam u ns-u
tako da...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs