I ja sam to tražio pre 2-3 meseca, i izgleda da običnih kartica u eksternoj ili usb vatijani kao ni u pcmci varijanti nema. U jednoj radnju u Subotici sam pitao, i rekli su mi da mi mogu nabaviti SB Live! 24bit 5.1 u usb 2.0 varijnati za nekih 72-73 eur-a. To je firma SU-NT, ja mislim da oni sarađuju sa desk-om iz BG-a (www.desk.co.yu), tamo je možda koji eur manje. Druga opcija je SB Audigy 7.1 u pcmci varijanti, ne znam tačnu cenu, ali sudeći prema ceni pci verzije, sigurno je preko 100eur, možda i duplo više od Live-a. A i teško je to naći, to već spada u "egzotičan" hardver. Sve u svemu, taj live je bar meni bolje rešenje (šta će mi 7.1 na laptopu???) a i taj se može staviti na bilo koji računar sa usb portom (i desktop) tj. univerzalniji je, dok je audigy u pcmci, i vezan je samo za laptop. Iskreno, meni je skupo dati i 70 eur-a za muzičku. Ako nađeš negde nešto povoljnije, javi i meni.
HotSpot011 Beogradska 48 (od pravnog prema Slaviji sa leve strane)
011/ 344-69-85
imaju sve za laptop-ove... pa i SB Audigy 7.1 u pcmcia varijanti koja je THX i moze da se podesi da bude 5.1 ili 6.1 ili 7.1.... cena je 11.000 dinara...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.