Znam da je ovo 1098239824 tema o ovome, ali koji mp3 mi preporucujete od jeftinijih, mislim se oko creative zen-stone 1 gb, vidim i neki apacer nisu skupi ali ja nikad cula(pusto zensko sta ces) Dajte mi nekih vasih top 5 u tok kategoriji cene (do 3000). hvala
Za te pare imas Apacer Audio Steno AU350 od 2gb za 2000din u Imtel PC Mega Store ali nemam pojma kakav je. Ortak ima Audio Steno AU521 i sasvim je oket plejer... Kosta oko 3500 (1GB) i 2600 (512MB) vidim ovde na PC Berzi.
Ja bih pre uzeo neki Creative ipak... Zen Stone od 1GB za 2600. Imas u MK racunari (Majke Jevrosime 14 Tel: 3344-995)
Uzmi apacer slobodno ja ga imam od 2 gb platio sam ga 1900 din pre mesec dana i sto mi se svidja kod njega puni se na USB tako da ne moras da uzimas baterije da se zezas.Ima mali display ali sve imas na njemu tj.naziv izvodjaca ,album,naziv pesme itd.
Creative je Creative, nikad neces imati zvuk na Apaceru(a i ostalim plejerima kao sto su bluberry tomcat, Daewoo, Canyon etc) kao sto ces imatina Zenu. Ja bih zrtvovao prostor zarad kvalitetnog zvuka. Ipak Ipod radi na Creative chipovima, plus je kvalitetnija izrada.
@kanjavi svaki plejer se puni preko usb-a. Cak i veci(kapacitet od 30, 80, 160GB) modeli plejera ne dolaze sa punjacem vec se pune preko usb-a. a sta ti ja znam...
Ok, sad glupo pitanje.do sad sam koristila neki stari Xvave koji je koristo on obicne male aaa baterije.E sad ova punjiva kod zenstone, jel` to kao ona fora na mobilnom, ukljucim ga na neki punjac pa se ona puni, ili je punim u punjacu za betrije i jel moze on da radi i na obicne ne punjive.Jer razmisljam kad putujem po 15 h (ok ne slusam svo vreme muziku), nemam gde da je dopunjavam. Mislim da skratim kako funkcionisu ti plejeri sa punjivim baterijama
Puni se preko Mini USB-a sto znaci ubodes u komp ili u struju (dobijes i adapter), baterije su litijum-jonske, traju do 9-10 sati, napune se za 2 sata i to ti je to.
Pozdrav!
:: :: :: :: Ok, sad glupo pitanje.do sad sam koristila neki stari Xvave koji je koristo on obicne male aaa baterije.E sad ova punjiva kod zenstone, jel` to kao ona fora na mobilnom, ukljucim ga na neki punjac pa se ona puni, ili je punim u punjacu za betrije i jel moze on da radi i na obicne ne punjive.Jer razmisljam kad putujem po 15 h (ok ne slusam svo vreme muziku), nemam gde da je dopunjavam :: Mislim da skratim kako funkcionisu ti plejeri sa punjivim baterijam ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.