Maalcice je glasniji/dominantniji. To zapazim ako stavim glavu tacno izmedju oba ili samo smanjim jedan skroz pa onda drugi i tako cujem oba pojedinacno i dodjem do isto zakljucka.
Winamp/MediaPlayer = balance na sredini. Isto je tako i u win-u.
Jel ovo ok ? znaci razlika je mozda 15-tak % kad bi stavio balans ka desnom onda bi oba bila iste jacine.
Lodzitek Z 2300, jos neko sa istima pa ako moze kod njega da vidi ? nije da mi smeta posto ovako i ne znam ali me interesuje..
Mislim mozda ti je oslabio sluh pa nije zgoreg da i to prekontrolises. Onako uzgred nisi jedini sa tim problemom i meni se to ranije desavalo sa plastikancima, mada ovi tvoji nisu platiskanci.
Pogledaj Audio properties zvucne kartice. Da li ti je tu balans na sredini. Ako si kupio novu Creative zvucnu, vidi u Control centru. Ako je svuda OK i ako ti ne smeta ta razlika, nemoj nista da cackas. Da, proveri jos jednu stvar. Kontakte na svim kablovima.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Pa prvo sam i pomislio da je do mene :: Ali posle sam se uverio da nije, treba li da se uopste osvrecem na to ?
Nemam iste zvucnike i ne znam koju maticnu imas, mada ja sam primetio to isto kod ASUS-ove maticne ploce sa Realtek-ovim zvukom. Koristim AIWA stub umesto kompjuterskih zvucnika. Da bi izjednacio jacinu u Realtek kontrol panelu obavezno promenim izlazne portove tako da umesto Line Out postavim Headphones opciju.
Da, da DFI ploca i sa njom se dobije posebno zvucna koje sa poveze na plocu ( ne PCI slot vec..sta god ) Imam Realtek, i u control panelu Realtek HD audio manager, ali ne snalazim se bas najbollje, tj. nisam nasao gde da postavim opciju koju si mi naveo ?
rasho, pa skupljam kesa za novu Xtreme music, posto nikako polovnu da nadjem..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.