Instalirao sam XP SP3, sve potrebne drajvere, OSIM drajvera za multimedia audio controller. Pokusao sam sa REALTEk-om AC 97, nista. Kada god pokusam ponovo da instaliram isti komp se resetuje i pojavi mi se plavi ekran sa nekom pretecom porukom. naravno instalacija se nikada ne zavrsi do kraja. Inace imam maticnu plocu ASUS A7V600-x sa integrisanom zvucnom kartom. molim pomoc jer zvuka nema pa nema. da li postoji neki drugi drajver i kako da ga instaliram
:: Instalirao sam XP SP3, sve potrebne drajvere, OSIM drajvera za multimedia audio controller. Pokusao sam sa REALTEk-om AC 97, nista. Kada god pokusam ponovo da instaliram isti komp se resetuje i pojavi mi se plavi ekran sa nekom pretecom porukom. naravno instalacija se nikada ne zavrsi do kraja. Inace imam maticnu plocu ASUS A7V600-x sa integrisanom zvucnom kartom :: molim pomoc jer zvuka nema pa nema. da li postoji neki drugi drajver i kako da ga instalira :: :: hvala ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.