Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Hmmm...logitech x620 6.1 sistem
STRANA 1 OD 1
debeliker Hmmm...logitech x620 6.1 sistem 28.05.2008. 20:40 T10060

status: user
broj poruka: 7

debeliker

Pozdrav svima!Razmisljam da kupim neke zvučnike već neko vreme i naletim na netu na ove.Šta mi možete reći o njima? Ima li ih iko i kakvi su?Nisam neki zahtevan lik što se ove teme tiče,ali bih voleo imati nešto malo bolje ali ne i skupo. Da li bi ovo bio dobar pazar?Da napomenem da mi je soba oko 25-30kvm i da mi trebaju za po kući i za koju žurkicu sa vremena na vreme
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
limunche Re: Hmmm...logitech x620 6.1 sistem 28.05.2008. 21:40 #56157

broj poruka: 426
Pa, vidi...i nisu nesto specijalno...a pogotovo ne za zurke a Bogami ni za zurkice. Prvenstveno ni je dan 5.1 a ni 6.1 sistem nije namenjen u tu svrhu, vec vise da posluzi kao kucni bioskop, znaci filmovi i igrice a muzika u normalnim granicama jer ako ih budes forsirao ostaces bez njih, najverovatnije ce prvo bass da ti ode a onda se mozes je***!

znaci ako oces nesto da mozes da odvrnes i da ne mislis da li ce im nesto biti, pogledaj neke trosistemske zvucnike i nadji neko pojacalo polovno a ako bas nemas love onda uzmi one 5.1 Genius Home Theatre ili tako nesto, cini mi se da su oko 6-7k din i jaci su od ovih koje si ti pomenuo.
pozz

Kiseo sam pa sta...

::
:: debelike
::
:: Pozdrav svima!Razmisljam da kupim neke zvučnike već neko vreme i naletim na netu na ove.Šta mi možete reći o njima? Ima li ih iko i kakvi su?Nisam neki zahtevan lik što se ove teme tiče,ali bih voleo imati nešto malo bolje ali ne i skupo. Da li bi ovo bio dobar pazar?Da napomenem da mi je soba oko 25-30kvm i da mi trebaju za po kući i za koju žurkicu sa vremena na vreme
Equinoxe Re: 28.05.2008. 23:21 #56178

broj poruka: 12057

Jel ti zaista treba 6.1 sisitem. To nema smisla u sobi koja nema bar 20 kvadrata. Bolje uzmi tog Genius-a, medjutim on ga vise ne proizvodi, ali potpuno iste zvucnike sada prodaje XWave. Ali isti samo pod drugim imenom.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Daum ... 29.05.2008. 02:20 #56198

broj poruka: 12796
Ako hoces bas kvalitetne zvucnike, i kao sto kazes da koristis za zurke, onda obavezno pogledaj Logitech Z-2300 2.1 sistem.
Kvalitet zvuka daleko nadmashuje sve 5.1 i 6.1 sisteme ispod 150 evra...
O onom Genius/Xwave smecu da ne pricam...
Nije bitan kvantitet (5.1, 6.1) vec kvalitet...

Imao sam dosta dugo (3 godine) ono smece od X-Wave-a jer sam 90% para ulagao u masinu i nisam dugo obracao paznju na zvucnike. Nakon njih sam uzeo Logitech Z-2300, i ti mali Logitechovi sateliti su em tezi, em cistiji, em jachi od svih 5 zvucnika tog X-Wave-a...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs