Jednom mom prijatelju treba da instaliram skype na stariji racunar
Amd Sempron 2200, 1 gb ddr1...Xp Sp3 instaliran
A sad svi znamo da najnoviji skype ne moze da se instalira na ovu masinu zbog procesora,zastarelosti...ali ja mislim da moze neka starija verzija 6xxx.
Tako da mi treba Vazeci link za skidanje starije verzije skype-a ( fuull instal ),iskljucicu automatik update istog pa cu probati da mu namestim da sljaka ok.
:: :: Pozdrav svim :: :: Jednom mom prijatelju treba da instaliram skype na stariji racuna :: :: Amd Sempron 2200, 1 gb ddr1...Xp Sp3 instalira :: :: A sad svi znamo da najnoviji skype ne moze da se instalira na ovu masinu zbog procesora,zastarelosti...ali ja mislim da moze neka starija verzija 6xxx :: :: Tako da mi treba Vazeci link za skidanje starije verzije skype-a ( fuull instal ),iskljucicu automatik update istog pa cu probati da mu namestim da sljaka ok.
Radiće najnovija verzija na sp3 ali nećeš imati video na tom procesoru. Poslednja verzija na kojoj možeš da imaš video je 5.xx ali ona će ti raditi samo cca 7 dana. Povoljnije rešenje je da instaliraš 6-cu ili 7-cu i zameniš skype.exe onim iz verzije 5, u kom slučaju će raditi 3-4 nedelje. Trajnog rešenja za video nema, moraćeš da menjaš platformu za min. 754 ili 939 koji imaju SSE2 instrukcije.
Ja sam probao svasta nesto 10-ak starijih verzija takodje starija masina Athlon neki cini mi se i ne radi ni jedan i ako radi ili nece da se poveze ili nema video call.Procitao ovo na skype forumu i odustao.
Since Skype 6.2 (FEB 2013) SSE2 has been a hardware requirement for video
Bolje ti stavi Windows Tiny7 eXPerience. Ima to da leti, kada to radi i na Celeron 1300, 512 MB, 40 GB HDD i NVidia mx 440. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647137. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.