Imao sam skoro slicnu situaciju i chipset drajver je resio problem i posle toga kamera se najnormalnije vidi u skypetu. Ne mogu da se setim za sta je falio drajver, ali u svakom slucaju probaj.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Slican problem sa Logitech c270. Logitech driveri ne mogu da se instaliraju (restartuju racunar u toku instalacije), a sa generickim kamera ne radi u najnovijoj verziji skype-a. Skype verzija 5 je resila problem.
Cudno imam tu kameru vec duze vreme (preko 2 godine) i nisam iskusio probleme sa njom na skype... a verzije programa su se menjale... od 4.xx pa do ove najnovije vise ni ne pratim koja je...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Slican problem sa Logitech c270. Logitech driveri ne mogu da se instaliraju (restartuju racunar u toku instalacije), a sa generickim kamera ne radi u najnovijoj verziji skype-a. Skype verzija 5 je resila problem.
I ja imam isti problem sa kamerom logitech c170 noviji skypee je nevidi do verzije 5 skypee je sve ok. cim instaliram noviju verziju skypee nevidi kameru.
1. Neke kamere ne mogu da rade na win 7 ni pod razno 2. Neke kamere ne mogu da rade sa novijom verzijom skajpa (nevezano za os) 3. Neke kamere ne mogu da rade na win7 ako je na njemu novija verzija skajpa
E sad gde je xp gde je win, i koja verzija skajpa je kod tebe a koja kod prijatelja?
Pa ti mesaj ove kombinacije i doci ces do konacnog odgovora, moze ili ne moze nikako, u toj i toj kombionaciji ta kamera.
E sada imas drugi problem, on ima staru verziju skajpa i kad proba da prica ili da se gleda sa nekime skype ce da kaze da mora da se update-uje jer nisu obe verzije iste, dakle on moze da prica i da se gleda sa nekime ko ima bas tu istu verziju, a 99% ljudi drzi taj skype na autoupdate, dakle poslednjoj.
Potpuno si u pravu Dexter,znam to ali mislim da nemam drugo resenje za sad,rekao sam mu da ne radi update pa cemo videti za dalje,sto je najgore kod jednog drugog prijatelja trenutno imam drugi problem u vezi skajpa tako da moram pokrenuti jos jednu temu
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647137. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.