Imam potrebu da postavim dve, a mozda i vise kamera u hodnicima kuce.
Pa me zanima da li moze to da se izvede preko web kamera, ili nekih drugih, takodje da li ima bezicnih i da li je potreban neki program kako bih ih gledao na kompu???
Ako ne može, onda je jedina varijanta servis koji je za to specijalizovan.
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
stavis dve kamerice sa ic optikom i uguras karticu u racunar i imas i snimanje za sitnu lovu .............jbg .....ziveli kinezi hehe http://www.senzorpro.co.yu/ razgledaj malo pozzzzzzzzz Terminator
Ja bas imam dve kamere k-200, sa risiverom za kacenje 4 kamera. To mi je bilo povezano na video pa sam gledao preko TV. Medjutim, crkao mi je video (nemam nameru da kupujem novi), pa me zanima sta mi je sve potrebno da te prikljucke sa videa prikacim na komp.
Dal mi treba neki kabal da ide iz risivera pa u komp ili nekako drugacije??? Nemam nikakav program za te dve kamere jer sam ih gledao na TV-u, pa me zanima ako uspem da ih povezem da li mi trebaju neki programi da bih mogao da ih pratim ili ne????
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.