pazario bih digitalni foto-aparat koji bi sluzio za normalnu amatersku upotrebu. ne razumem se nesto u tu problematiku a ni mega pikseli mi nesto puno ne znace jer ima foto-aparata sa vecim brojem mega piksela a jeftiniji su od onih koji imaju manji broj i sl.
stavis dvesta jevrejcica u dzep, udjes u radnju i koji ti se svidi kupis ga...naravno canon...neces pogresiti..mislim da su canon aparati najbolja kupovina za amatere..pozz
Sto se mene tice, meni je canon tek na 4. mestu. Ja bih prvo pogledao Nikon, Sony, Olympus pa tek onda Canon. oko 170e Sony W55 sa Carl Zeiss optikom... Jeftin a odlican aparat. U sustini oko 200e bilo koji Nikon ili Sony ne moze biti los. Ja takodje treba da uzmem aparat i verovatno cu Sony W200 po meni je odlican. Jeste da je cena oko 270e ali vredi. pozdrav.
U toj klasi je Canon zakon, za oko 200 imaš Powershot A720is, a malo niže je A590 IS je oko 175 da imaš kinte za eventualno veću karticu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Imam A710is, ovaj 720 ima 8.1 i par sitnica boljitka, a kosta manje nego sto sam dao za za 710. Jeino sto nije od onih koji su za dzep, ali bar imas aparat koji je aparat a ne idiot. Mada je kolega uzeo neki olimpus slicnih karakteristika koji stvarno lepo izgleda i dobro radi ali nazalost ne mogu da se setim koji je model.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: U toj klasi je Canon zakon, za oko 200 imaš Powershot A720is, a malo niže je A590 IS je oko 175 da imaš kinte za eventualno veću karticu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Panasonici imaju najgore senzore na trzishtu tako da mu nikakav objektiv nece pomoci. A720 IS je ubedljivo najbolja kupovina za te pare.
:: mislim da je Panasonic bolji od tog canon- :: i to Panasonic Lumix DMC-FZ4 LEICA - optik :: :: http://www.dpreview.com/news/0502/05020807panasonicfz4fz5.as :: :: nisam video ovaj.. moj brat ima neki FZ 20 ili 30 zaboravio sam, ali gledam da su po spec. skoro isti i pravi extra slike.. ::
Ti si toliko kontradiktoran da je to vec bolest,to si do sad vec rekao za nekoliko firmi na raznim forumima,a ne mogu da verujem koliko si ti zaludan pa si po ceo dan po raznim forumima i trujes ljude sa sojim postovima da je to strasno.
:: E, da je to videlo Leicu : :: :: Panasonici imaju najgore senzore na trzishtu tako da mu nikakav objektiv nece pomoci. A720 IS je ubedljivo najbolja kupovina za te pare :: :: :: mislim da je Panasonic bolji od tog canon- :: :: i to Panasonic Lumix DMC-FZ4 LEICA - optik :: :: :: :: http://www.dpreview.com/news/0502/05020807panasonicfz4fz5.as :: :: :: :: nisam video ovaj.. moj brat ima neki FZ 20 ili 30 zaboravio sam, ali gledam da su po spec. skoro isti i pravi extra slike.. :: ::
Bitno je da ti znash da odgovorish na svaki moj post i da kenjash, a ja te nigde ne vidim da si bilo koji savet ili bilo shta rekao u vezi fotoaparata osim `olympus je najbolji`. Da to nije mozda zato shto NEMASH POJMA ?
:: Ti si toliko kontradiktoran da je to vec bolest,to si do sad vec rekao za nekoliko firm :: na raznim forumima,a ne mogu da verujem koliko si ti zaludan pa si po ceo dan po raznim forumima i trujes ljude sa sojim postovima da je to strasno :: :: :: E, da je to videlo Leicu : :: :: :: :: Panasonici imaju najgore senzore na trzishtu tako da mu nikakav objektiv nece pomoci. A720 IS je ubedljivo najbolja kupovina za te pare :: :: :: :: :: mislim da je Panasonic bolji od tog canon- :: :: :: i to Panasonic Lumix DMC-FZ4 LEICA - optik :: :: :: :: :: :: http://www.dpreview.com/news/0502/05020807panasonicfz4fz5.as :: :: :: :: :: :: nisam video ovaj.. moj brat ima neki FZ 20 ili 30 zaboravio sam, ali gledam da su po spec. skoro isti i pravi extra slike.. :: :: ::
Molim vas za pomoć oko izbora. Imam do 800 ćića. Tražim fotoaparat visoke osjetljivosti (mada to skoro svi imaju za ove pare), da pravi izvrsne snimke, ali i da je relativno mali. Dakle hoću fotoaparat kojeg mogu u torbici da nosim svakodnevno (Sony Alfa 300 ne dolazi u obzir), a ne samo kad putujem u inostranstvo i slikam nekakve dvorce. Ne mora da ima izmjenjivi objektiv ulkoliko ima do 12× zoom. Preferiram Canon, Nikon, Olympus, Sony, isl
E da, vidim da su ovi Fuji jako jeftini. Kad upoređujem performanse koštaju 40% jeftinije nego neki Canon ili Sony. Zašto je to tako?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.