Ortakinji je ovaj foto aparat ispao pre neki dan dok je bio upaljen i pao pravo na optiku nije nista slomljeno ali je optika ispala iz lezista i ne moze da je uvuce samim tim nece ni da se upali vise
interesuje me samo vase misljenje dal ovaj aparat vredi nositi u servis i ako vredi zna li ko gde ima servis za to ili bataliti i traziti nesto novo ?
da je moj odavno bi bio rasklopljen da zabravio sam da kazem da se aparat greje dok su baterije u njemu sad ne znam dal zato sto pokusava sa vrati socivo ili zato sto je neki od delova legao na elektroniku pa napravio spoj izmedju necega ?!?!?
koliko je to zbuckano kad se otvori ? predpostavljam da ima neto kao burgiju i ili nesto slicno pa prako toga da navlaci optiku
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.