Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
Kamera do 250 eura??
STRANA 1 OD 1
Dyca Kamera do 250 eura?? 29.04.2008. 12:00 T9549

status: user
broj poruka: 1574
Dvoumim se izmedju dve sony kamere, hc-44e i dcr-hc53e. Citao sam malo po forumu i video da su ok kamere za ovu lovu. Treba mi znaci amaterska kamera, nista specijalno i spektakularno, ali da moze da obavlja posao duzi niz godina.. Prva kamera ima vise pixela, ali ima manji opticki zoom, dok je kod druge obrnuto... Mene zanima koja od ove dve je bolja i zasto isto kao i koja je novija... Hvala unapred..pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 29.04.2008. 15:07 #52806

broj poruka: 12057

I ja jurim neku kamericu ovih dana, i po onome što sam čitao, ljudi dosta hvala DCR-H53E mode. Optički zum preko dvadeset je beskoristan bez stalka.

http://www.sony.co.uk/product/CompareProducts.action?site=odw_en_GB&pcReturnUrl=%2Fproduct%2FProductComparisonWizard.action%3FmodelName%3DDCR-HC62E%26site%3Dodw_en_GB%26sectiontype%3DProduct&models=DCR-HC44E&models=DCR-PC53E
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Equinoxe Re: 29.04.2008. 15:10 #52807

Sorry pogrešan link
http://www.sony.co.uk/product/CompareProducts.action?site=odw_en_GB&pcReturnUrl=%2Fproduct%2FProductComparisonWizard.action%3FmodelName%3DDCR-HC62E%26site%3Dodw_en_GB%26sectiontype%3DProduct&models=DCR-HC51E&models=DCR-HC44E

Dyca re 29.04.2008. 16:38 #52822

broj poruka: 1574
Hvala na linku, ali sta mislis koja bi od ove dve bila bolja?? Mislim da ovaj zoom i nije neka velika prednost, a ova 44e kamera ima dosta korisnik stvari koje mogu pomoci.. Na primer, ima slot za kartice, koj moze biti koristan u pojedinim situacijama, a isto tako ima i daljinski sto izgleda onako fensi, ali je korisno kada se materijal pregleda na tv-u, pa ne mora da se cuci pored kamere da bi se premotavalo i sl. Ne znam, nisam pametan..

Equinoxe Re: 29.04.2008. 18:50 #52830

Obe kamere imaju Carl Zeiss optiku jako sličnih performansi, gde uglavnom odlučuju detalji, dodatna oprema, trajanje baterije, noćno osvetljenje...što kažeš izgled. Za koju god da se odlučiš, nećeš pogrešiti. Slobodno uzmi 44-ku.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs