LJUDI OVAKO GLEDAM VEC NEDELJU DANA DA IZABEREM NEKI OK FOTOAPARAT. U TOM GLDEDANJU TRAZIM FOTAPARAT DO NEKIH DA KAZEM 150 EUR , ALI PROBLEM NASTAJE STO IMAM MALIH MILION ZA TE PARE A JA NE ZNAM KOJI VALJA. JA ZA KOJI MI SE SVIDEO I KOJEG SU NAHVALALI ZA MALO PARA JESTE CANON POWER SHOT A560 KOJI JE NEKIH 130 EUR.
SAD ME INTERESUJE DA LI DA UZMIMA TAJ MODEL ILI DA DODAM JOS NEKIH 20 EUR DA UZMEM ISTO CANON SAMO A580? AKO NEKO IMA NEKI BOLJI PREDLOG UNAPRED MU ZAHVALJUJEM!
Ne znam da li si upoznat sa terminom `idiot` koji se upotrebljava u svetu fotografije, ali meni su svi aparati od 100-150 jevreja upravo to. Konkretno sam misljenja da dobar digitalac ispod 250 pomenutih novcanih jedinica prosto ne moze da se kupi, pogotovu sto se svaki cas pojavljuju neki novi modeli koji postvljaju nove standarde.
JA TO KONTAM ALI DJABE KAD 250 EUR NEMAM U DJEPU SAMO ME INRERESUJE DA ZA TIH 150 EUR NEUZMEM NEKO DJUBRE OD FOTAPARATA KOJE BI IMALO SLICE PERFOMANCE KAO NEKI OD 80 EVRA!
... za te pare odličan. Pravi dobre fotke, ima optiku kao neki skuplji modeli, sve u svemu pravi izbor. Naravno, nije za neki ozbilnjiji rad ali odličan je kao aparat za svaki dan. Možeš da nađeš i jeftinije od navedene cene. Pregledaj malo po PC Berzi ili na fotocene.com
Slobodno ga uzmi. Ako imas love idi na noviji (A570 ima stabilizaciju slike). Za lovu koju dajes dobices dobre slike i bices zadovoljan. Ako hoces naprednije koriscenje, idi na sajt https://www.chdk.wikia.com i pogledaj sta ces sve moci da radis sa njim.
...kao što rekoh a560 je sasvim dobar izbor ali ako imaš da dodaš još koji evro onda svakako uzmi A570 zbog stabilizacije slike jer ona dosta znači kada nema dovoljno svetlosti. Naravno, svi ovi aparati su dobri kada je u pitanje auto mod, odnosno, samo pritisneš dugme i ne diraš ništa Ako želiš nešto više od toga onda se slika menja i tu dolazi u obzir i Fuji i još neki brendovi ali tada se menja i cena.
Definitivno Canon A570 IS. Osim auto moda imas i manuelni gde mozes da podesavas parametre kako volis. Takodje pravi odlicne video klipove (30 frejmova u sekundi) a pri tome mozes i da zumiras dok snimas video.
:: :: Definitivno Canon A570 IS. Osim auto moda imas i manuelni gde mozes d :: podesavas parametre kako volis. Takodje pravi odlicne video klipov :: (30 frejmova u sekundi) a pri tome mozes i da zumiras dok snimas video.
Samo mala ispravka A570 snima 60 frejmova u sekundi :)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.