Imam digitalni fotoaparat koji sam nedavno kupio i uz njega sam dobio sd karticu od 1gb,pokusao sam da je stavim ali je pisalo na monitoru da nije odgovarajuca kartica... Pokusao sam i da je formatiram pre svega i nije uspelo....koja kartica mi je potrebna ili sta mogu da uradim sa ovom koju trenutno imam??????
Vid`o sam ja juče u mesari, a ima i kod Pere vodoinstalatera. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
ako si karticu kupio automatski uz fotoaparat ili cak i po preporuci prodavca, ti se lepo vrati u prodavnicu `nalakti` na pult i `procaskaj sa prodavcem ...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.