Stvar je ovakva hocu da Vhs kasetu prebacim na dvd! Program koji koristim je Honestech VHS to DVD 3.0. Za Video sam izbrao PCI (ide mi preko graficke) Konektor Composite (zuti kabel) I viedeo surce deviece VCR i DVD plejer! Znaci u rekorder sam ukljucio skart i u zuto polje ukljucio zuti kabel pa sam u graficu u onaj mali okrugli deo ubo zuti kabel sto sam dobio uz graficku i spojio ga sa REKORDEROM! I sad kad kliknem next on mi izbaci NO CAPTURE deviece detected!
Molim vas pomozite hocu da resimo ovaj nastali problem!
I ako podrzava VIVO (Video In/Video Out), sto znaci da na grafickoj moras da imas dva composite cinca, moras da instaliras Video Capture drajvere. Ako ti je graficka nVidia, sa njihovog sajta skini WDM Vivo - TV drajvere. Mislim da je poslednja verzija 2.26. Ako ti graficka nije VIVO, moras da kupis TV karticu.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: A, da li si siguran da ti grafička podržava VIVO? Odnosno, video ULAZ?
bax2003, dokle cemo u isto vreme da pisemo odgovore? Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.