Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
video nadzor..ako neko zna
STRANA 1 OD 1
doe video nadzor..ako neko zna 19.03.2008. 16:56 T8842

status: user
broj poruka: 21
interesuje me sledece da li je izvodljivo!?
imam video nadzor u radnji i hocu preko neta da gledam od kuce (ili bilo kog drugog mesta sa laptopom)..na DVR imam usb i s-out
pred racunara i internet konekice (interesujeme i koje jacine) sta mi je sve potrebno
znam da je pitanje malo glomazno ....hvala u svakom slucaju za sve predloge i ideje
pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LochGarman Zavisi 19.03.2008. 18:00 #48300

status: user
broj poruka: 54
Da li taj DVR ima mogucnost da se nakaci na internet ili ne. Ako imas samo USB i Svideo, onda tesko da moze osim ako nema u sebi integrisan software za remote kontrolu koji radi bas preko USB-a.

Ukoliko DVR nema mogucnost za remote, onda ces morati da ga zamenis za neki koji ima tu mogucnost ili jednostavno da stavis jedan slabiji racunar umesto njega.

Sto se tice veze koja ti je potrebna, sto jaca to bolja :) Ali recimo da ne bi bas valjalo da ides ispod 256/128 Kb/s
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs