Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
Stari spijnski foto aparat
STRANA 1 OD 1
Tjewap Stari spijnski foto aparat 03.03.2008. 18:23 T8509

status: user
broj poruka: 172
Cale mi ima neki crno-beli `spijunski` foto aparat i tvrdi da ih ima samo 8 u svetu a samim tim i da je veoma skup. Poklonio mu ga je `bivsi` zet koji je njega dobio od nekog tamo generala dok je bio u legiji stranaca. Zanima me da li neko zna o kom se aparatu radi (modelu) i bilo bi jos bolje da mi da link do neke slike samog aparata na netu da bih potvrdio da je to taj. Trenutno ga nemam kod sebe ali mogu da ga prepoznam kad bih ga video.
Unapred hvala!

Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
marke omg 03.03.2008. 19:05 #46281

broj poruka: 384

pa da li si ti ozbiljan? ne mogu da verujem da si to pitao a da ne znas ni marku, ni model, ni velicinu filma za njega, ni da li je ruska ili saveznicka varijanta.

idi na google, kucaj spy camera, idi na images i prepoznaj ga....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tjewap ccc 03.03.2008. 19:09 #46283

1. Mislim da ne postoji 100 razlicitih modela crno belih foto aparata kojih je napravljeno samo 8 u svetu.
2. Ako kucam u Google izbacice milion spy camera novije generacije
3. ako ne mozes konktretno da mi pomognes onda nemoj da postujes glupave komentare

marke ... 03.03.2008. 19:13 #46284

lakse malo mladicu.... kakvo si pitanje postavio, takav si komentar i dobio...

nemoj samo biti bezobrazan.... i da me prozivas po forumu, ako imas nesto da mi kazes, posalji mi na mail slobodno

krkub ej, znam za nju... je l` to ova? 03.03.2008. 19:21 #46287

broj poruka: 1019

http://www.zacuto.com/HVX200_studio_lg.jpg

:))
Tjewap ??? 03.03.2008. 19:24 #46288

Ako malo bolje procesljas kroz moje postove shvatices moje pitanje a i skapiraces kakav odgovor je potrebno da das. Nisam postavio temu da bi se raspravljao sa tobom vec mi je potreban odgovor tako da slobodno mozes da me postedis filozofiranja.
I otkud tebi ideja da me nazoves `mladicem`

marke .... 03.03.2008. 19:28 #46290

ok, ovo mi je poslednji odgovor u ovoj temi, cisto da rasprave vishe ne bude.

Mladic, zato sto ti recnik nije primeren iole starijoj osobi. filozofije te postedjujem, a ti sve nas tih nekih smekerskih fora, glupavi komentari i slicno.

dorabi1 spijunska posla 03.03.2008. 19:49 #46292

broj poruka: 939
http://cameras.alfredklomp.com/

Nemoj da se ljutish Tjewap,ali pitanje si postavio k`o da si se jutros rodio.Pa sta bi ti pomislio kad bi procitao ovakvo pitanje.Evo ti gore sajt pa listaj,ako je ruska sprava mozda je i nadjesh.Ako ih ima samo 8 u svetu,mozda ni google nema podatke o tome.Spijunska posla.

: -)
Tjewap Ok 03.03.2008. 19:53 #46293

Pa ok! Eto ti si mi konkretno pomogao. Ebiga aparat nije trenutno kod mene vec kod caleta a posto ih ima samo 8 pretpostavio sam da neko od vas zna jer ih nema bas na kilo :)
Nema ljutnje

wifi re 03.03.2008. 20:03 #46299

broj poruka: 24
Znas kolko ces dobiti za taj aparat NISTA!
I bas kod tebe da se nade a i neznas nista o aparatu a postavljas teme !
I pazi molim te 8 ih ima na svetu !

HA ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZZTop 03.03.2008. 20:07 #46300

broj poruka: 89
Tjewap, polako smiri se - vrlo si malo informacija dao shodno tome da se radi o uredjaju koji postoji u ko zna koliko varijanti i modela. Da barem imas sliku a i to je nedovoljno da znamo sta trazimo.

Kao sto ti je marke u prvom odgovoru rekao - daj prilozi vise informacija - ovako je to trazenje igle u plastu sena! Dakle daj vidi koji film koristi, optiku itd. Znaci zbudzi barem neke informacije koje nam mogu reci iz kog perioda taj fotoaparat potice. Ne znam zaista sta ocekujes sa informacijama rekla-kazala koje su opet nedovoljne.

Ne znam sta da ti kazem probaj da proguglas `cold war` `spy camera` i verovatno ces naci citave zajednice koje imaju neke informacije o tome. Ako budes imao srece naleteces na neki forum ili mejl nekog sakupljaca koji ce ti reci nesto vise na osnovu slike itd.
Daum ... 03.03.2008. 20:18 #46302

broj poruka: 12796
Ok, ovo je toliko glupo pitanje da je neverovatno, i jos se lik ljuti sto ne zna o kom aparatu se radi.
Machine te nije chak ni prozivao... Lepo ti chovek kaze.
E imam i ja neki auto, ima 4 tocka i volan i ima ih samo 10 u svetu?!!!! Cik pogodi ko sam!

Tjewap 00 03.03.2008. 20:19 #46303

1. Nisam imao nameru nikog da prozivam, trenutno sam nervozan pa se mozda marke i uvredio. Startno je mogao da kaze isto to sto si i ti rekao. Te fore `omg` i da li si ti normalan ne vode nikud.
2. Ocigledno se ne razumem u ovu oblast i ocigledno sam dao sve informacije koje trenutno imam.
3. Jednostavno sam mislio da ce biti dovoljan podatak da ih je prizvedeno samo 8.
4. Ako nista ne moze da se sazna onda cu postaviti temu kada budem vise informisan.

wifi - aparat nisam video nekih 10-ak godina samo se secam da mi je cale pokazivao kao klincu

Tjewap .. 03.03.2008. 20:23 #46305

Mnogo je jednostavnije da kazes odmah takva i takva stvar i to tako ne moze nego sada da od mene pravis debila.

dorabi1 dobro sad 03.03.2008. 20:30 #46306

broj poruka: 939

aj da se ispucavamo po tjewapu.Zaebo je covek post,nemoze da doceka procenu i aukciju kod Sotby-a.Kad budesh imao priliku slikaj taj aparat pa okaci da vidimo to cudo.Pozz!

MACHINE @Daum 04.03.2008. 22:46 #46493

broj poruka: 5709
Hvala, kolega, ali nisam ja bio taj koji postovao odgovor, vec marke :-) jes da svi imamo isti logo. Nije Tjevap tako los, to je dragojlov2 ortak...pozz

- R a v e n L o r d -

:: Ok, ovo je toliko glupo pitanje da je neverovatno, i jos se lik ljuti sto ne zna o kom aparatu se radi.
:: Machine te nije chak ni prozivao... Lepo ti chovek kaze
:: E imam i ja neki auto, ima 4 tocka i volan i ima ih samo 10 u svetu?!!!! Cik pogodi ko sam
::
Daum Re: @Daum 05.03.2008. 16:31 #46581

broj poruka: 12796
Moja greska... :D
Istripovao sam se skroz... :D

:: Hvala, kolega, ali nisam ja bio taj koji postovao odgovor, vec marke :-) jes da svi imamo isti logo. Nije Tjevap tako los, to je dragojlov2 ortak...poz
:: - R a v e n L o r d -
:: :: Ok, ovo je toliko glupo pitanje da je neverovatno, i jos se lik ljuti sto ne zna o kom aparatu se radi.
:: :: Machine te nije chak ni prozivao... Lepo ti chovek kaze
:: :: E imam i ja neki auto, ima 4 tocka i volan i ima ih samo 10 u svetu?!!!! Cik pogodi ko sam
:: ::
guru Re: Stari spijnski foto aparat 23.03.2008. 01:13 #48647

broj poruka: 92
Kad budesh doshao do aparata i ako je to svarno jedan od 8 komada, moze dobro da se proda na ebayu i ja tu mogu da ti pomognem.

Javi mi se na walser@sezampro.yu

:: Cale mi ima neki crno-beli `spijunski` foto aparat i tvrdi da ih ima samo 8 u svetu a samim tim i da je veoma skup. Poklonio mu ga je `bivsi` zet koji je njega dobio od nekog tamo generala dok je bio u legiji stranaca. Zanima me da li neko zna o kom se aparatu radi (modelu) i bilo bi jos bolje da mi da link do neke slike samog aparata na netu da bih potvrdio da je to taj. Trenutno ga nemam kod sebe ali mogu da ga prepoznam kad bih ga video.
:: Unapred hvala
:: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
zare88a i ja trazim spijunski dig.aparat 09.07.2009. 11:54 #127207

broj poruka: 3

neki koji je neprimetan i lako se moze uneti u bibliotku i uslikati knjigu
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs