Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
PRESNIMAVANJE!
STRANA 1 OD 1
Brainstorm PRESNIMAVANJE! 20.02.2008. 20:16 T8282

status: user
broj poruka: 52
Uzmem od kuma da mu presnimim DVD iz kamere na koji je snimao neke stvari misleći to je piece a cake ali ne lezi vraže kad sam ubacio njegov DVD u komp ništa se ne vidi na njemu tako da od presnimavanja ništa!

Zna li neko šta je tu činiti? Ima li neka fora možda da se zatvori DVD u kameri pa da onda fajlovi (snimci) budu vidljivi? Ne uzeh uputstvo od kamere da vidim piše li nešto oko toga.

Help ako neko zna

Pozz!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
simke000 Naravno da ima !! 20.02.2008. 21:06 #44816

broj poruka: 504
U meniju ima komanda FINALIZE disc.Pitace te(bar je kod mene tako)da li stvarno zelis da zatvoris disk jer na njega nece moci da se nista vise dosnimava(ako nije RW,naravno)pa da ga kasnije izbrises(formatiras).
Kada disk zatvoris dobijas pravi DVD sa folderima VIDEO_TS i AUDIO_TS koje mozes da gledas na kucnom DVD playeru.

Eto,nadam se da sam ti pomogao kao sto su X puta meni ovde pomogli!!
Kosovo je Srbija!!
Simke
Valjevo u srcu!!

Brainstorm Baš tako 20.02.2008. 21:12 #44818

broj poruka: 52
Hvala, hvala pretpostavio sam a i pogledao sam uputstvo od kamere i videh FINALIZE opciju.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs