hoce li mi neko reci kako se koriste kljucevi za odkljucavanje kanala na ss2 kartici.satima citam o tome po netu i nikako da nadjem odgovor.koji sajt je najazurniji sto se istih kljuceva tice?hvala svima.poz
koristim progdvb5 a za emulator nisam siguran,imam neki s2-emu plugin.ako si koristio ovu kombinaciju ranije napisi ukratko kako se podesava.hvala za link.poz
pa pazi nece da sljaka.skidao sam nove softcam kljuceve i ubacivao ih u plugun folder kao sto i treba ali mi on non stop prijavljuje no softcam.key file.zato mi treba neko da mi kaze u cemu je problem,gde to gresim.poz
:: :: E momci, aj smirela ! Ako psyman kaže da mu to ne pomaže, onda mu ne pomaže :: ::
Skini neki od fajlova, otvori zip ili rar fajl (zavisi sta si skinuo) i u njemu ces, pored ostalih, naci i Softcam.key Naravno, niko ti ne garantuje da ces moci sve da gledas (tj sigurno neces moci sve) posto se kljucevi stalno menjaju, ali bi npr Premiere paket trebalo da uvek moze da se otvori...
Za sve sto ti nije jasno pitaj na forumu ciji sam ti link poslao... Oni se time mnogo vise bave od ljudi koji posecuju ovaj forum...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.