Bili tako neki nemili događaji u mom kraju... Koleginicii sa posla iskočila baba na auto, istrčaše snaja i sin, nisu ni pogledali babu, već odmah `na sud`... sreća što je baba iskočila na bok auta i van pešačkog, a ona odmah zvala advokata...... Svaki dan prolazim tuda... To me povuklo da potrošim pare na auto kameru, ali nikakvog iskustva u toj oblasti svaki predlog za kupovinu u srbiji mi je dobrodošao u rangu 5000 do 10000 rsd
Za te pare teško da ćeš išta kršteno da nadješ. Za 150e možda, tu negde kreću cenovno korisne 4K kamere, i Viofo ima gomilu u ponudi. Najbitnija stavka: gledaj samo kamere sa kondenzatorima, ne sa baterijama jer 99% kamera koje rade na baterije ne mogu da rade kada baterija kroz par godina neminovno crkne. Imam Viofo A139 od 2021 i još uvek radi kako treba.
Spasila me kamera više puta, jednom čak kad sam pijanu budalu udario van pešačkog dok je pretrčavao. Svaki sledeći automobil će da mi bude sa kamerom.
Mogu da snimaju kao i sve ostale celih pola sata do sat dok ti ne padne napon akumulatora ispod 12.2V.
:: Prijatelj uzeo na `Aliju` i prednju i zadnju. :: :: oko 80 :: :: 4K Wide, imaju razne rezime snimanja, mogu da snimaju i kad si parkiran kada se neko priblizi autu - nesto kao Tesla Sentry mod :: :: https://imgur.com/a/8QwTMv :: :: :: ::
Ne treba ti da ti snima pola sata za tako nesto. Dovoljno da kamera snima desetine sekundi, nije niko tu lud. Ko god zna da montira tako nesto sam, razume sta znaci kontinuirano napajanje uredjaja duzi period sa 12V baterije.
70MAI - imam njihov 12V booster, jedne zime mi spasio glavu.
Broj postavljenih tema: 60549. Broj poslatih odgovora: 649089. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.