Imam NINTENDO wii konzolu iz amerike koja pusta Crno-belu sliku na mom televizoru... De mogu da nadjem konvertor koj konvertuje sliku u pal i koliko kosta?
Ja sam na Playstation-u imao konvertor NTSC na PAL. To je kostalo 600 dinara oko 2000 godine. Slika je isla preko njega tako da sam imao boju. Mada danasnji televizori imaju u opciji i NTSC signal...Pogledaj mozda tvoj ima...Inace pozovi ove radnje koje prodaju konzole npr. Beosoft...pa ce ti oni sigurno dati resenje....Pozdrav !!!
Probaj još i ovo, ako poseduješ neki ozbiljniji video rekorder pusti sliku kroz njega na TV. Ja sam svojevremeno sa PlayStation konzolom isti problem rešio na ovaj način jer je video podržavao nekoliko PAL i NTSC standarda. Ako ništa drugo, pronađi zastupnika za Nintendo proizvode i nazovi ih. Oni verovatno imaju sve te dodatke za konzole.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.