Koji fotoaparat preporucujete sa cenom do oko 200EU?
Prioritet je, naravno, kvalitet slika, da ima (opticki) stabilizator slike i manuelni fokus. (pri tome nije neophodno da ima 50 megapiksela, 50x zum, GPS, Wi-Fi i ostale zvucne reklamne akrobacije).
Malo sam ispao iz forme. Ima manual focus i ostale stvari koje si nabrojao. Plus mozes da stavis CHDK pa da se igras recimo sa ekspozicijama od 10-20 minuta.
Ili da juris polovan dslr, sto je po meni mozda bolja investicija.
Ili da kupis neki malo bolji mobilni, ako ti ne treba zoom. Ja sam se odusevio koliko si napredovali senzori i optika u mobilnim telefonima. Da ne spominjem kakav burst mozes sa njima da radis :)
uzmi neki Olympus iz serije E 4/3 (promenljivi objektivi, poluprofi). EPL3 (u dobrom stanju) moze da se nadje za te pare. https://goo.gl/yfmrCa Svrati na kupujem-prodajem...
ovo što je Torta reko ima najviše smisla al najmanje pije vodu, jer kad jednom uzmeš nešto što može da menja objektive, upao si u rupu bez dna :D jaoj vidi ovaj objektiv, jao vidi onaj, i tako godinama mada baš ti je naveo odličnu marku, najmanji su tj najzgodniji za nosanje, ali opet, napisao si šta si imao, tako da mislim da će tebi svakako da legne neki tog tipa opet, al model ne umem da preporučim, prestao sam time da se bavim :D
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647137. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.