Ja bih se uvek opredelio za Nikon, bez obzira na cifru, ali izmedju ova 3 najbolje ocene je dobio Canon SX500. H200 je abnormalno skup, kao i svaki Sony kod nas, tako da inace cena mu je dosta manja u odnosu na ovu, uopste nije u rangu. Ovaj Nikon ima najgore ocene na dpreview.
Ja sam pre par dana uzeo S33 Nikon za 100eu za fotkanje za svaki dan, zgodan je za dzep, za te pare vise nego odlican po pitanju fotografija, video snimaka.. Samo sto nije bio u drugoj boji, nego roze
Nikon je odlican, ali postoje modeli koji nisu bas sjajni, ali sa Canon-om ne mozes da pogresis. Ostale uopste ne gledaj jer ces se ili razocarati, ili preplatiti, moj savet.
Ja sam ga kupio krajem prošle godine po 185 evritja.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Za sada, sve što sam fotografisao je ispalo uglavnom/veoma dobro, što pri slabom osvetljenju, što po mraku. Blic je veoma jak, tako da osoba ili predmet koji fotografišeš će biti veoma jasni, dok ostalo već zavisi od drugih izvora svetlosti, tj. osvetljenja uopšte.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Olympus od svih ima najbolju optiku, samo mislim da je SP serija EOL. Naslednik je serija SZ, tako da ako mislis da uzme s Olympusa, zaobidji SP seriju.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647137. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.