Imam aparat mju 760 star 2 meseca. Pre neki dan mi je ispao ukljucen..Objektiv se iskrivio pod uglom. U servisu mi kayu da je pukao neki zubac sto drzi objektiv i da samo to treba da se menja. Ostalo je neosteceno..STA DA RADIM..KOLJIKO BIH MOGAO DA UZMEM ZA NJEGA U TAKVOM STANJU
Poblem je u tome sto niko nemenja taj zubac ngo ceo objektiv I to u Cheskoj I to za 130 eura + troshkovi transportaâ¦(bash pametno). Interesuje me, koliko bih mogao nekom serviseru ili kome vec, da prodam u ovakvom stanju....ako neko ima neki koristan savet neka napishe e-mail ili telefon i ja se javljam ! Hvala unapred
Poblem je u tome sto niko nemenja taj zubac ngo ceo objektiv I to u Cheskoj I to za 130 eura + troshkovi transportaâ¦(bash pametno). Interesuje me, koliko bih mogao nekom serviseru ili kome vec, da prodam u ovakvom stanju....ako neko ima neki koristan savet neka napishe e-mail ili telefon i ja se javljam ! Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.