DVR Samsung/ Alhua, kamere Sony, firma MasterCCTV Centar.
:: Pozz drugari, treba mi preporuka za analogni video nadzor, ne IP :: -DVR 6-8 kamera :: -za start bi isle 4 kamere, recimo 2 bolje, a dve malo losij :: :: Iskustvo, preporuka, radnja...
svraticu do njih da napravimo neki predracun :) Bio sam u NeboITS... ponuda je jako losa... teski kinezi. Sad su verovatno cene skocile zbog kursa dolara... ali mislim da za 500e moze da se napravi nesto sto je ok.
Za te pare mozes da uzmes 6 dobrih AHD kamera + 8-kanalni DVR (sa HDMI izlazom) sa garancijom od 2 godine, eventualno mozda jos da se doda za HDD po zelji na ovu cenu. To su kamere novijeg datuma i dosta bolje od `obicnih analognih`,da si blize pa da vidis imam prezentaciono postavljene analogne i te AHD kamere uporedo na jednom monitoru u radnji su za prodaju. Sony-jevi cipovi su unutra. Ako ne nadjes nista bolje sam, mogu da ti obezbedim i narucim da ih preuzmes tu u jednoj firmi u BGD (ako si iz Beograda) posle uplate na racun ili slicna neka opcija.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647137. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.