Pa kontam da sam rekao dajem 100 evra odma bih se javilo njih 100..
Trenutno sam dekintiran i zato trazim pomoc ovde..Znam i ja ljude koji ce mi za kesh odraditi!
Imam lika koji je pokusao i snimio mi sve u JPEG formatu..
Mogu i to da posaljem..
Al mislim da je zeznuo velicinu kad je radio..Jedan veci,jedan manji! Pa ako nekom lakse samo da smanji i obrise ove kvadrate ja mu mogu poslati sve brojeve..
Problem (mini) koji je font, problem (veci) ove linije dole, moze da se trejsuje ali ispadne nakaradno...onaj ko ce da ti radi mora da ima sa cim ce da radi.
EDIT inace je nebitno u cemu ce da radi, verovatno mu je bitnije da bude u CMYK modu boja, moze i tiff, sto mora corel, nema razloga...
Na font sam mislio ako bi ti neko radio sve, a za stampu se najcesce radi u CMYK-u, dok ti je ovako defaultni mod RGB, ne moras da menjas nego moze da ti ispadne malo drugacija plava. Te linije mozes u paintu da obrises :)
:: Pa kontam da sam rekao dajem 100 evra odma bih se javilo njih 100. :: :: Trenutno sam dekintiran i zato trazim pomoc ovde..Znam i ja ljude koji ce mi za kesh odraditi :: :: Imam lika koji je pokusao i snimio mi sve u JPEG formatu. :: :: Mogu i to da posaljem. :: :: Al mislim da je zeznuo velicinu kad je radio..Jedan veci,jedan manji :: Pa ako nekom lakse samo da smanji i obrise ove kvadrate ja mu mogu poslati sve brojeve. :: :: ::
:: Sad mi je jasnije. :: :: To sam i ja kontao za paint ali reko da nezeznem nesto :) :: :: I ako se radi u CMYK-u..Zar ne moze da se konvertuje sa RGB na CMYK :: :: ::
Ako ce da se stampa nije problem da li je corel ili illustrator. Snimi se fajl u PDF i namesti print i gotovo. Ako ce fajl da se prepravlja onda je nesto drugo. Ja jpg za stampu ne pamtim kada sam zadnji put koristio. Jedino fotografije stampam iz jpg formata.
Za stampu cmyk foramt i 300 dpi rezolucija i cepaj i sve to snimi u PDF.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Bravo,zasto Corel,foto shop je nabrzi za to,napravis kopije lejera pa onda isprobas i blur i paint bucket i sto god ti padne na pamet .) Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
:: Ako ce da se stampa nije problem da li je corel ili illustrator. Snimi se fajl u PDF i namesti print i gotovo. Ako ce fajl da se prepravlja onda je nesto drugo. Ja jpg za stampu ne pamtim kada sam zadnji put koristio. Jedino fotografije stampam iz jpg formata. :: :: Za stampu cmyk foramt i 300 dpi rezolucija i cepaj i sve to snimi u PDF :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647137. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.