Naime ova moja je danas otisla u vecna lovista pa razmisljam da uskoro uzmem drugu do max 5000 din koja je preporuka,neka kamera sa sto boljom rezolucijom?
matori da nije to malo mnogo za te pare, ako imas nekog da ti do donese preko grane obavezno to uradi, ja sam u Becu c270hd platio 19e za 50e mozes naci i neku full hd kameru i to logitech.
Inace stvarno preporucujem logitech fenomenalne su im kamera za komp. Imao sam i hp hd kameru i nisa ne valja sva je mutna i kako se svetlo menja tako i ona boju slike menja.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Ne zaboravite na problem zvani Govnjivi Srbijanski Provajderi...
22.12.2014. 01:15
status: user broj poruka: 10999
iliti Provaj Deri (deri raju da se ovajd-iš) - za pristojnu sliku, neophodan je pristojan upload protok. Gownari su, nekada davno, tvrdili da u ADSL-u normalan odnos download/upload iznosi 4:1. Onda su se ``setili`` da to bas i nije tako, nego je vise kao 6:1...zatim, pardon, preracunali smo se, treba da bude 8:1...a, ne, neeee, prava mera je 10:1... Sutra ce biti 100:1. Tako, u najkracem, da nataknem ja sve direktore svih provbisvet-vajderskih firmi u Stradiji...
Ne znam da li da kupim ovde ili da narucim da vidim nesto preko ebay-a 4000 za c270 je bezobrazno skupo u stvari,ja sam mislio da za 5000 moze neka 1080 p ali vidim da ovi nasi preprodavci nece da se okanu svojih masnih marzi ...
Tako da cu videti da ih nabavim sto jeftinije nekako nemam nikoga u Becu imam u Nemackoj.. Trolojed: imam up 2.5 Mb/s tako da nece biti problema mada kamerica isto tako sluzi da snimim i posaljem video..
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647137. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.