Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
Ciscenje digitalca
STRANA 1 OD 1
Pola Ciscenje digitalca 09.10.2007. 17:11 T5948

status: user
broj poruka: 2
Posedujem Canon a530. Zadovoljan sam njime, ali me nervira jedna sitnica koju bih da odstranim. Mehanizam koji prekriva objektiv kada je aparat ugasen nekada zaglavi, sto me strasno iritira. Verovatno je upala prasina, pa ona koci mehanizam. Interesuje me zna li neko kako da ovo resim, odnosno gde bih mogao i za koje pare to da ocistim. Nisam nikada otvarao digitalne aparate, pa ne znam bas da li da se sam u upustam u to. Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC I ne upustaj se 09.10.2007. 17:18 #29769

broj poruka: 9425
Pokusaj u Technodromu u Ustanickoj ulici. BGD.

http://www.technodrom.co.yu/

pcfoto Ciscenje zavesice 10.10.2007. 09:53 #29821

status: client
broj poruka: 19

PCFOTO.BIZ
Pozdrav,
ne bih ti preporucio da to sam radis, vec odnesi u neki servis, mozes u Focus+ na Dorcolu, 011/3392-844, oni su Canon-ov servis, i tamo rade dva iskusna momka za to.
Problem je sto se u fabrici na zavesicama nekad stavi za trunku vise lepka koji ih drzi, i kad se na taj lepak nahvata prasina onda one pocnu da zaglavljuju, ali to se lako da resiti , ocisti, i ne verujem da ce otklanjanje tog kvara mnogo izaci.
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pola Jos malo pitanja 04.12.2007. 12:34 #34806

broj poruka: 2
Zna li neko neki servis u NS, posto mi vise odgovara od BGD-a. Lakse mi je da aparat dopremim tamo, posto ne idem za Beograd cesto. Na jedno mestu su mi za ovu intervenciju trazili 3000 dinara, sto nije bas malo s obzirom da je realna vrednost ovoga aparata sada u najboljem slucaju dva do tri puta veca. Sta vi mislite. Hvala svima unapred.
pcfoto servis 09.12.2007. 11:46 #35397

status: client
broj poruka: 19
To je najmanji problem, posaljes fotoaparati kurirskom sluzbom CityExpress https://www.cityexpress.co.yu , stigne u servis, oni ga poprave i vrate ti na isti nacin, s` tim da ces kuriru kad ti donese fotoaparat platiti na ruke uslugu servisa. To sve odavno lepo funkcionise,i jeftinije ces proci.

PCFOTO.BIZ

:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bacati servis aparata naj povoljniji 15.12.2007. 14:37 #36003

broj poruka: 10

imao sam taj problem pa sam nosio u foto focus novi beograd t.c.piramida 011-3017857

naplatili su mi jako malo pazi ova preporuka je proverena cao
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs