Hocu da kupim ovako nesto, imao sam na starom fotoaparatu i mnogo mi je jednostavnije nego da vucem kabl sa sobom. Ne znam gde ima da se kupi, trazio sam svuda ali izgleda da nema nigde ili ja trazim na pogresnim mestima.
jednostavnije je i bolje da kupis SD card reader, mnogo ces lakse naci..
:: Hocu da kupim ovako nesto, imao sam na starom fotoaparatu i mnogo mi je jednostavnije nego da vucem kabl sa sobom :: Ne znam gde ima da se kupi, trazio sam svuda ali izgleda da nema nigde ili ja trazim na pogresnim mestima :: :: http://www.slipperybrick.com/wp-content/uploads/2006/12/sandisk-ultra-sd-usb.jp :: :: :: Intel i5-4430 @ 3.0Gh :: Asus H87-pr :: Sapphire R9-270X dual- :: Kingston HyperX Genesis 2x2gb @1600Mh :: Samsung SSD 830 Series @ 128 g :: AXP Simple power 630 :: Cooler Master Elite 330
@imarkovicu: covek zeli da izbegne nosenje kabla kojekuda. Osim
26.11.2013. 20:12
status: user broj poruka: 10999
ako nisi mislio na ovo na sta mislim i ja: @nikola: bolje resenje ti je kupovina PRAZNOG usb prikljucka u koji se umece mini ili micro SD (ovaj ``prazan`` USB okvir tako glumi USB flash disk). Kupis to i mini/micro SD sa adapterom za maxi (koji ide u fotoaparat) i miran si - nema kablova, a u USB okvir mozes da ubacujes i karticu koju koristis u telefonu...
:: @nikola: bolje resenje ti je kupovina PRAZNOG usb prikljucka u koji se umece mini ili micro SD (ovaj ``prazan`` USB okvir tako glumi USB flash disk). Kupis to i mini/micro SD sa adapterom za maxi (koji ide u fotoaparat) i miran si - nema kablova, a u USB okvir mozes da ubacujes i karticu koju koristis u telefonu.. :: :: ::
Pa i nece, ali uzme negde adapter i ima 4GB katicu i usb adapter za 600 din :-) Inace ti se adapteri dele uz Micro SD kartice, kupi jos jednu od 4 GB ali sa SD adapterom i moz` se zeza :-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.