Da li možete da mi preporučite neki pouzdan servis na teritoriji Beograda? Devojci je ispao Canon A580, sada ekran prikazuje samo ¨error¨ i pomera se objektiv ali naravno ne može da se dobija slika na ekranu.
Kupoovina novog nije baš izvesna tako da bi bar pokušali da popravimo ovaj...
savetujem ti da pre odlaska pozoves i opises kvar, postoji sansa da ti to odrade u roku od pola sata, malo prosetas sa devojkom i pokupis popravljen uredjaj.
Imam toliko dobra iskustva sa ovim servisom da je to neverovatno - jednostavno nisam navikao da ovde profesionalizam bude na tolikom nivou. Jednom se potrefilo da su mi zamenili objektiv u roku od sat vremena. bio sam kod njih 4 puta mislim,aparati nikada nisu ostali duze od dva dana.
Ali ni cena popravke nije izvesna - moze da kosta koliko i isti taj model, polovnjak. Jos je neizvesniji garantni rok koji ce servis moci da ti ponudi (ako uopste i budu mogli nesto da garantuju)...
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.