Razmišljam između ova dva aparata, cena je slična a i specifikacije na papiru. Molim ljude koji se razumeju da mi preporuče jedan od ova dva a možda i neki treći.
Čini mi se da je S100 za poznavaoce, ja sam totalni amater a i treba mi nešto što pripada klasi `gadžets` za šta mi neće biti žao da se slomi, upadne u vodu itd... takođe i cena za S100 je veća za 70€ od ova dva. Mislim da ostajem u nižoj klasi.
Oni uglavnom imaju iste senzore i iste procesore, ono u cemu se razlikuju je optika, i po tome ces odluciti sta ti treba... Ja bi konkretno izabrao 510 HS, iz razloga stro mu zum ide do 336mm i to ga vec svrstava u neke travel modele( ima i bolji i izdrrzljiviji shutter sto znaci da spada u bolji klasu), 240 hs ima 24-ku, ali poznavajuci ixus modele toliko je ocajna da je ne iskoristljiva...
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.