Crce mi smd osigurac 1.4A u kamkoderu kad je pukao flat kabal od LCD-a od njih sest samo je jedan otisao, gdje sad da nadjem tako malen smd osigurac, imam neku maticnu od laptopa koja je crkla pa da vas pitam da li se tu moze naci kakav osigurac. Ovi sto su na kamkoderu su veliki oko 1.5mm a siroki 1mm.. Upomoc.
dimenzije ne odobravaju, moze li licna da se zalemi ona jedna tanka zicica, sad ne znam koliki je njen otpor da crkne pri kratkom spoju ako ponovo dodje do toga.
moze licna bez probl ... najtanja koju imas.. nadjes .. ali je po sredini malo zarezi skalperom .. mali trik .. samo da ima zasekotinu .. tamo ce da pukne ..
:: dimenzije ne odobravaju, moze li licna da se zalemi ona jedna tanka zicica, sad ne znam koliki je njen otpor da crkne pri kratkom spoju ako ponovo dodje do toga :: :: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 / Cooler Master GX 550 :: ::
Nađeš lepo ispravan stakleni klasičan osigurač za standardne uređaje. Pažljivo razbiješ staklo kleštima i izvadiš kalibrisanu žicu i zalemiš direktno umesto originalnog. Tako ćeš biti siguran da si stavio odgovarajući osigurač. Nekada su uz naše radare (vojne) bili isporučivani kalemovi sa kalibrisanom žicom i samo rasturiš neispravan osigurač i zameniš žicu odgovarajućom. Veoma pametno rešenje. Pošto je takvu žicu skoro nemoguće nabaviti onda je tražiš u originalnim, ispravnim osiguračima.
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.