Ipak mi jos jednom treba pomoc. Zasto postoje tolike razlike u cenama za jedan te isti model? Da li postoji mogucnost neke prevere ako se kupi po najjeftinijoj ceni u neki malim kvazi prodavnicama? Da li je bolje kupiti skuplje u poznatim prodavnicama (npr tehnomanija i slicno)?
Bolje ti je da kupis Asus plocu kod `dodjitedavasoderemocomp.co,yu`, nego u `euroshrinkudotnetdotju`, jer ovi prvi imaju samo provereno svercovanu robu, sigurnim kanalima, dok ovi drugi torbare na pola procesra falsh robu iz mozambika.
naravno da je bitno da se raspitas da cena ne odstupa preterano, ali ako je mala, recimo na 100 evra +-2 evra, onda kupujes kod onih koji su ti pouzdaniji za garanciju. elem kod ovog za garanciju ti je cak i vaznije da se raspitas ko je pouzdaniji.
ako je ista cena, ili par % razlike. Kupuj samo u firmama koje postoje godinama na istom mestu, jer ćeš znati gde su u slučaju reklamacije. I kod njih postoje velika odstupanja, ali ćeš naći povoljnu cenu ako malo prelistaš oglase...
Radi se o digitalnom fotoaparatu (posto sam napisala poruku u toj rubrici pretpostavila sam da se podrazumeva) konkretno canon A570 is cija cena ide od 210 do 310 evrica. Za 210 ih prodaju neke male anonimne firmice koje traze samo kes. Cena u poznatim prodavnicama je oko 250 evra.
cinjenica je da je naci originalan i legalno uvezen fotoaparat u srbiji isto sto i naci iglu u plastu sena...:-( moj canon a510 je kupljen u nekoj radnjici koja se nalazi u `garazi` i gotovo sigurno nije placao pdv, posto je imao toliko jeftinije stvari... ta radnjica jos uvek nije otisla nikuda, garancija im je pristojna, a ni ne treba mi, aparatic jos uvek sljaka super:-) drugim recima, ni tu ne postoje pravila, osim da ne kupujes tamo gde kosta najvise! poz! Nikolas
Slazem se sa Ruffom. I ja sam takodje uzeo a610 u radnjici koja sigurno nije uracunala pdv sa nekakvom ili kakvom takvom garancijom. Za razliku u ceni pazaris kvalitetnije baterije , kvalitetan i jaci punjac, a i dodatnu memorijsku karticu. Sto je po meni lep pazar. Dopuna se odnosi na tvoje predhodno pitanje. Ja bih licno uzeo aparat sa 4 baterije. Veruj mi znacice ti. Ovaj a570 koliko ja vidim ima dve baterije i plasticno kuciste. Nije to nikakva mana, ali meni personalno te dve stvari smetaju. Pazari neki Canon sa 4 baterije, kupi 4 kvalitetne baterije 2700mAh ili jace, kvalitetan punjac koji te baterije moze da napuni za manje od 20tak casova , a kartica , torbica i slicno je stvar volje za dalje... Poz.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.