Bajat je ovaj klip, a glasine krajnje smešne. I ja sam mogao da ti kazem da ce da ima poboljšanu kameru i brži procesor, sigurno nece gori da bude xD A ovo za povećanje ekrana nema šanse. Trebalo temu da nazoves `Glasine...` a ne najava jer je svakako netačno i nečija maštanja. Taman sam se ponadao da vidim šta su spremili kad ono ćorak.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Uglavnom,msm da je ovo zajebancija al ajde,4.8inca?Pa 5-ica ima 4 inca i prvi je sa dijagonalom vecom od 3.5 inca.A sad kao da dignu za jos 0.8,oce sigurno :)
Msm da ce biti upgrade slican onom 4 - 4s,gde dijagonala ostaje ista,malo cpu kao sto bio slucaj sa 4s u odnosu na 4,bolja,kamera i jaca baterija.
Sve svemu upgrade 5-ice i nista vise.
Velike novine,tek od 6-ice,sto je i normalno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
U 5S ce opet ubaciti neku Siri da te podseti da si zaboravio dete u prodavnici i slicno, opet ce biti magnet za prasinu, otiske i grebanje i vec vidim kako ti uz ugovornu obavezu poklanjaju i `kurtonku` protiv grebanja. :))) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Na žalost, BOŽIJU, Apple je reklamno propagandnim porukama ubedio i nevernike da iPhone ima TEHNOLOGIJE BUDUĆNOSTI i time odskače od svega vidjenog, sada ti nevernici MAŠTAJU o nemogućem i izmišljaju kako bi trebao izgledati novi iPhone. Čak šta više toliko daleko idu da postavljaju izmišljotine u video obliku. Laserska tastatura za PC postoji odavno i košta pedesetak €, projektor u mobilnim telefonima je postojao kao projekat još sa Symbian uredjajima ... http://www.symbian-freak.com/news/008/08/samsungs_concept_mobilephone_projector.htm Apple-u preostaje jedino da od USA vojske pozajmi gorivnu ćeliju za napajanje (jer klasična baterija ne bi poterala projektor i lasersku tastaturu), nekako ugradi dovoljno jaku lampu za osvetljenje milimetra veličine, sve to uklopi u objektiv od 1mm i još doda sa druge strane laserksu tastaturu. Sve to naravno može biti moguće, ali ne ove ili iduće godine i možda ne od kompanije Apple. Mislim na sledeći klip: http://www.youtube.com/watch?v=YbT0xy_Jai0
Daće vama iphone sektašima apple bonu, ali u vidu novog iPhone 5S modela na kome su poboljšali retina displej xixixi
imas pravilo kad kazeu ko dupe u mecku jednom stavi, ne vadi ga odatle..... vidis ja sad ne bi nosio ni jedan raspali drljavi andorid nikada ! znaci windows phone ga sije po svakom segmentu a meni se za igrice jebe, a imao sam svasta od andorida kad sam presao na wp7.5 progledao sam nema vise kocenja cekanja i ostali gluposti, oda sam sticajem okolnosti presao na ios jer wp nije imao apikacije neke osnovne koje su meni bile bitne u tom trenutku (sada ih ima) i iskreno ne znam sta bih korstio sem iphona ili nokie 920/820 htc 8x isto lep telefon jedino sto je veliki... ip5 je sapun klasican.... totalno su se sjebali malo-vise... ne smatram sebe apple fun boy daleko od toga, ali zato nije mi jasno kako uredjaj sa 2gb rama je sporiji od uredjaja sa 1gb ili cak 512mb... o iphone 3gs necu da pricam pokazi prstom na JEDAN znaci JEDAN andorid koji je 4 godine ima redovan update i da sve radi kako treba tj ne koci mozda sporije otvara kameru ili ucitava strane ali NE BAGUJE !
:: http://www.thinkgeek.com/product/e722 :: :: Eto, imate sad lasersku tastaturu na iPhone hahahah :: ___________________________________ :: :: MSI 870A-G54 (Bios spreman za AM3+ :: AMD Phenom II X4 95 :: Kingston HyperX 10 G :: Samsung SyncMaster P2770H :: ATI Saphirre 5670 DDR5 512M :: resto .... :: ::
Jel iko razumeo sta je covek rekao na pocetku klipa? Rumours rumours rumours, dakle GLASINE Dejzan je skroz pogrešno nazvao temu jer nema veze s vezom sa klipom i zato uneo pometnju. Ove glasine su samo nečija zelja da iphone ima veci ekran. Da ne pominjem sto je klip jos iz januara.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Prvo Rumors :) od strane Erica su 90% tacne a drugo je takodje tacno izaci ce ranije.Posto su svi proizvodi izleteli dosta ranije tako ce i mobilni.U ostalom poenta vesti je da vidite kako covek radi posao : ) Znaci za zajebanciju... :D Inace Sad ce Apple da tuzi Samsung jer S4 je isti S3 ili ti krsi se pravo od strane apple da svi telefoni moraju da budu slicni :D :D zezam se ja malo :) Ali klipovi su genijalni
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Jel iko razumeo sta je covek rekao na pocetku klipa? Rumours rumours rumours, dakle GLASIN :: Dejzan je skroz pogrešno nazvao temu jer nema veze s vezom sa klipom i zato uneo pometnju. Ove glasine su samo nečija zelja da iphone ima veci ekran. :: Da ne pominjem sto je klip jos iz januara :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
Aj me nauči, molim te. Da bacim ili poklonim tebi ovu petogodisnju diplomu kad vec sve znaš. To što si ti video tu reč samo na nekom američkom sajtu, nije moj problem.
Brate jel ti kapiras da je ovo zajebancija ? Ako ne sazaljevam slucaj..
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Aj me nauči, molim te. Da bacim ili poklonim tebi ovu petogodisnju diplomu kad vec sve znaš. To što si ti video tu reč samo na nekom američkom sajtu, nije moj problem. :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Prvo Rumors : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.