U pitnju je model CNR-WCAM813 i win je uposte ne vidi.
Posto mi je win bio pri izdisaju, stavio sam novi, sve uredno instalirao ali opet ista prica, kada je ubodem u usb nista se ne desava, a kada posle toga pokrenem instalaciju driver-a za nju, izbaci mi da prikljucim uredjaj.
Posto se nisam bakcao do sada sa stand alone web kamerama, interesuje me da li nesto radim pogresno ili sam bas toliki baksuz da je nova kamera ne ispravna?
lako bi ja resio skype i ostale bakrace, sad il sam ja ovca ili baksuz, posto lik kaze da je nova a tako i meni izgleda...., no sad cu da je probam na desk-u za 7-icom, pa ako ni tamo ne cangrce kad je ubodem...., onda necija mama nece biti nevina vise!!
Sto godina mi niko nije metio preko oglasa i bas je danas nasao!
jaka je to firma... kupih ja klincu pre dve godine za rodjendan, neki njihiv MP4 player...elem samo zato sto je neki brand bio samo u roze boji... sve ok, 4Gb+prosirenje za micro sd...ma super, dok nisam probao da postavim neki video.... poseban konverter, koji AVI pretura u *.mtv format ( jer avi ne prepoznaje)...taj isti ( *.mtv) je za 10 posto veci od originalnog avi-ja....suma sumarum: ocigledno da sam se za..bo izborom....radi on i dan danas, al je ziva muka... elem...drajveri za os sa originalnog sajta? ( ma da po mom iskustvu, mislim da je imaginarna stvar)
Re: Naravno da je imaginarno kad je ni win ne vidi
01.02.2013. 19:08
status: user broj poruka: 4054
pogledaj za svaki slucaj dali to govance nema prekidac on/off
:: elem nema potrebe da vise nagadjamo, govno je mrtvo, a bice i prodavac uskoro, mamu mu jebem ne jebanu, zinulo mu dupe za 15€ :: :: Samo mi nije jasno da takvi ljudi ne kontaju da ti koje su ``zahebali`` imaju njihove licne podatke.. :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Da sam mislio da pucam duplo vise love, ueo bih neku iz radnje, za tu lovu vec ima pristojnih.
Ali u znak protesta sprocu druge stranke koja je na Qcif rezoluciji, odlucio sam da uzmem ne tako `jaku`, medjutim sad moze i ona i njenih 320 da se slikaju
@veljco Pored ovako necega (npr.): http://goo.gl/Zgaxu ti hoces da uvalis polovnu kameru staru ko zna koliko za 30€?! Izvini brate ali ja moram da pitam da li si ti normalan?
@Ish Sorry za off al` ovaj lik mi nikako ne ide u glavu. Za prvu poruku sam mislio da se zajebava al` on izgleda ozbiljan...
ma nisam ni gledao cene...ova pre jedno godinu dana stigla iz svajcarske sa sve racunom gde pise 119chf i ja onako odokativno udario 30ojra reko fer....nisam nameravao da glumim onog iz panceva :)
:: Da sam mislio da pucam duplo vise love, ueo bih neku iz radnje, za tu lovu vec ima pristojnih :: :: Ali u znak protesta sprocu druge stranke koja je na Qcif rezoluciji, odlucio sam da uzmem ne tako `jaku`, medjutim sad moze i ona i njenih 320 da se slikaju :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Imam tu kamericu, Canyon, i stvarno cudna serija... ponekad na win7 x64 se desavalo da mi izbaci BSOD zbog nje neditno u kom portu je bocnuta, desavalo se i da tokom skype-a proc ode na oko 90% zauzeca (skype ga optereti, tj los drajver za kamericu) e tek sa win8 pro x64 radi super, win sam istalirao drajvere i vozi...
Cudni su ti gremlini, ne vidimo ih a ebu prpisno...
a pre toga sam imao neku bzv kamericu CANYON CN-WCAM43 koja je za divno cudo radela kako treba ali je imala grozan program :D tj sliku...
Ako se pitate odakle mi samo Canyon kamerice, poklon od devojke... a odakle njoj, neka lutrija...
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.