Pozdrav svima, znam da je ovo stariji fotoaparat ali sta cu ja ga imam. Da li neko zna kako ( posto kada stavim baterije od 1.3 v nove naravno ako opalim 3 slike i odma poruka change batery) da se u samom softveru to izmeni ili kako god posto kada stavim baterije od 1.5 v radi super a nacuo sam da to moze da se izmeni u samom aparatu da prihvarta i baterije od 1.3 v.
Nece da moze - ja sam, davno, imao A430 (4MPix). Besprekorno
07.01.2013. 19:22
status: user broj poruka: 10999
je radio sa NiMH baterijama nazivnog napona 1.2V (2000 mAH), bez ikakvih ``softverskih`` pretumbavanja (najmanje stotinak fotki sam pravio u jednom cugu). Ili ti nisu dobre baterije, ili ih punjac ne puni kako valja...
Video sam mnogo puta kvar kada aparat pune baterije posle par skljocanja pocne da vidi kao prazne, sto i kako se to desava pojma nemam, znam samo da se na aparatima sa sopstvenom baterijom ne desava i da je popravka uvek bila neisplatljiva.
Nikako Triax - ne ``drze`` kapacitet. Ili Enelop (skupo), ili Enermax...
08.01.2013. 00:46
status: user broj poruka: 10999
od 2000mAH (oko 250 dinara komad)... Enermax-ove, ako ``stoje u fioci``, ocuvavaju najmanje 75% nazivnog kapaciteta tokom 6 meseci nakon punjenja. One Triax-ove, od 2800mAH, isprazne se (koristio ih ti ili ne) posle nekoliko dana.
:: Uzmi neke bolje NiMh baterije kao što su ti predložili, sve ovo ostalo nije radilo, par fotografija i odmah se ugasi. Ja sam kupio ove i rade super: :: http://emmi.rs/baterije-i-punjači-baterije-punjive-triax-aa-2800mah-(4-pack).11.html?productId=187 :: :: :: Mada vidim da dosta ljudi predlaže eneloop, neka ti konkretan model predloži neko sa malo više iskustva.. :: :: Pozdra :: Te baterije sto sam gledaona adresi su 1.5 v
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.