Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
Digitalni apartai
STRANA 1 OD 1
ikac74 Digitalni apartai 25.07.2007. 20:40 T5097

status: user
broj poruka: 9

ikac
Zdarvo,
Potrebna mi je Vasa pomoci.
Interesuje me koji od ova tri aparata je bolji Canon S3 IS, Fuji Finepix S5700 ili Fuji Finepix S6500fd ?
Unapred Vam se zahvaljujem.
ILIJA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik 25.07.2007. 21:14 #24271

broj poruka: 726
Fuji Finepix S5700
Da ne bude zabune,najbolji izbor je Fuji Finepix S6500fd,ali ako uzmes u obzir da je cijena S5700 50 % niza,uz respektabilne performanse,mislim da bi ovaj aparat trebao da bude prvi izbor.Ono sto moze predstavljati problem,cini mi se,svih Fuji aparata jeste meni,ali ako zanemarimo tih nekoliko desetina minuta nerviranja,aparati ovog proizvodjaca su za nijansu ispred ostalih.Isto vazi i za klasu kompaktnih/dzepnih aparata,kod kojih je mana nesrecno realizovan dizajn.
Daum 6500FD 26.07.2007. 02:29 #24282

broj poruka: 12796
Bez polemisanja 6500FD jer manuelni prsten za kontrolu zoom-a je neopisivo bolji i precizniji nego digitalni na s5700 i S3...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs