bio sam na exitu,i imam dosta slika,ali i par video klipova....Posto je aparat malo losiji,kada se,pri glasnoj muzici,snimi video clip,ZVUK PUCKETA,i jedva da se cuje snimljeni materijal,dok je sa slikom sve ok....Da li mozda postoji neki program koji moze da isfiltrira(npr) te klipove,iliti da izbrise to glupo pucketanje,jer su mi clipovi mnogo vazni????
Istih iskustava imao sam i ja sa CANON-om iz A5xx serije prethodnih godina. Nasnimao sam se klipova na EXIT-u, ne znajući šta me čeka kad dođem kući a sačekalo me je isto što i tebe. Gomila pucketanja i distorziranog zvuka. Nemoj bezveze da gubiš vreme pokušavajući nešto da uradiš u Forge-u, zvuk je snimljen totalno izobličen i tu nema spasa. Jednostavno, pomiri se sa tim. Evo ti jedan savet za sledeći EXIT. Probaj da prilikom snimanja prstom poklopiš rupicu od mikrofona na aparatu da bi ublažio jačinu. Ako se nalaziš u prvim redovima ispred bine ovo ti neće mnogo pomoći jer je bas toliko jak da pomera bubrege a ne malu membranicu na mikrofonu. Ako se pomeriš na propisnu razdaljinu od bine gde bas nije toliko naglašen i prilikom snimanja poklopiš mikrofon možeš se nadati koliko toliko normalnom zvuku. Ako je predaleko upotrebi zoom i imaćeš solidnu i sliku i zvuk. Nadam se da sam ti bar malo pomogao i ne očajavaj, bar ti ostaje dobra slika i lepo sećanje! Poz
Ako je zvuk snimljen sa toliko izobličenja da se muzika jedva prepoznaje a pucketanje je glasnije od muzike, džabe ti je što kaže srdoch 437 Sound Forge-ove i muzički studio.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.