Onaj Sonijev, mozda cetrdesetak jewra, pod uslovom da je u besprekornom
10.12.2012. 09:07
status: user broj poruka: 10999
stanju (velik displej=vidljive ogrebotine). Olimpus, paaa..tridesetak jewra. To bi bile ``realne`` cene, odnosno, cene koje imaju smisla ako hoces BRZO da ih prodas. Ako si spreman na visemesecno cekanje, sa nadom da ce neko da se ``zayebe``, onda trazi 50% vise... Jer, imajmo u vidu da se radi o uredjajima koji su bili novina godine 2008., CCD fotocelije, compact klasa...
Pa ne žuri mi se puno, ali iskreno mislio sam da manje vrede ovi aparati, pogotovo ovaj olimpus koji sam kupio nov i nije bio baš najjeftiniji, ali je bio medju jeftinijim modelima. Sony sam dobio na poklon iz inostranstva, rođaci ga kupili tamo i poklonili mi..
Sony neznam koliko da cenim, mislim da je 40e preterano, a olimpus sam mislio da ću dobiti max 1500 din.
Ako ima još neko predlog koliko da ih cenim....ako ne probaću sa tortojedovim cenama, pa ćemo videti .)
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.