Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
Zamjena displeja na foto aparatu
STRANA 1 OD 1
bikili Zamjena displeja na foto aparatu 13.07.2007. 23:04 T4998

status: user
broj poruka: 17
Kako zamijeniti displej na foto aparatu konika minolta dimage e 500? Koji servis to može da uradi i koliko košta?
Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Au 14.07.2007. 22:54 #23623

broj poruka: 6650
Teško.

To je tehnika koju smo svojevremeno zvali `zalivena ploča`, odnosno, kad nešto crkne, sve se baca. Šta misliš, koliko ima takvih aparata kod nas, pa da neko nabavlja delove za njih?
Svaka sreća, ali, mislim da je mrka kapa. Doduše, imao si na forumu već slična pitanja, za druge digitalce, mislim da čoveku nije radila mehanika - uvlačenje i izvlačenje objektiva, pa su mu preporučili nekoliko servisa u bg. Bilo ih je i ovde pod oglasima, znam da sam naletao kad sam jurio dv kameru, pa proveri. Izguglaj sa pravim ključnim rečima na srpskom, i imaće neki rezultat.
bikili Hvala 14.07.2007. 23:20 #23625

broj poruka: 17
Hvala na odgovoru.Pretpostavljala sam da je tako i da ću teško uspjeti da ga popravim.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs